Χριστιάνα Σκούρα - Λευτέρης Κουμαντάκης: Συνεχίζουν στο Καλό Μεσημέρι στην Κρήτη tv

Ο Λευτέρης απέρριψε πρόταση του OPEN

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χριστιάνα Σκούρα -  Λευτέρης Κουμαντάκης: Συνεχίζουν στο Καλό Μεσημέρι στην Κρήτη tv

Συνεχίζουν και την νέα χρονιά στην Κρήτη tv ο Λευτέρης Κουμαντάκης και η Χριστιάνα Σκούρα. Το τηλεοπτικό ζευγάρι έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην Κρήτη και όχι μόνο. Το Καλό Μεσημέρι την περασμένη χρονιά αναβαθμίσθηκε με την παρουσία του όμορφου τηλεοπτικού ζευγαριού και αντικατέστησε την Ιωάννα Μαλέσκου.

Η εκπομπή έγινε πιο αγαπητή στον κόσμο με την θεματολογία και την παρουσία τους. Έλειπαν επίσης τα προκλητικά μαγειρικά θέματα που κατά πως φάνηκε στόχο είχαν την προσωπική προβολή και τα «κάλλη» της Μαλέσκου.

Και μετα από όλα αυτά τελευταία ο Λευτέρης Κουμαντάκης δέχθηκε πρόταση από το OPEN να συμμετάσχει στην εκπομπή της Ελ. Τσολάκη που θα γίνεται Σαββατοκύριακο. Ο Λευτέρης απέρριψε χωρίς δεύτερη συζήτηση την πρόταση μένοντας πιστός στους τηλεθεατές της Κρήτης προσφέροντας ποιότητα και ήθος μαζί με την Χριστιάνα.

Λευτέρης Κουμαντάκης Καλό Μεσημέρι Κρήτη tv

Όσα είχαν πει η Χριστιάνα Σκούρα και ο Λευτέρης Κουμαντάκης λίγο πριν κάνουν την πρεμιέρα

«Η παρουσία της Ιωάννας ήταν καταλυτική. Μας έδωσε τα ηνία μιας εκπομπής την οποία έχει απογειώσει. Είμαστε πολύ περήφανοι για την επιλογή της διοίκησης της ΚΡΗΤΗ TV. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας επέλεξαν να είμαστε μαζί. Έχουμε εποικοδομητικό άγχος...», είχε πει χαρακτηριστικά η Χριστιάννα Σκούρα, ενώ από την άλλη πλευρά ο Λευτέρης Κουμαντάκης ανέφερε πως οι προετοιμασίες της εκπομπής έχουν ξεκινήσει ήδη.