Κωστής Σαββιδάκης: Αποκάλυψε τα δυο σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε με την υγεία του

«Λέω δόξα τω Θεώ που είμαι καλά, που τη γλίτωσα με...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κωστής Σαββιδάκης: Αποκάλυψε τα δυο σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε με την υγεία του

Στο «7 Μέρες TV» παραχώρησε συνέντευξη ο Κωστής Σαββιδάκης όπου μέσα σε όλα αποκάλυψε για τα προβλήματα υγείας που είχε αντιμετωπίσει καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά «Λέω δόξα τω Θεώ που είμαι καλά, που τη γλίτωσα με μία επέμβαση, στέκομαι στα πόδια μου και μπορώ και δουλεύω».

Μάλιστα, μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει παλιότερα για την σειρά πως χρειάστηκε να περάσει από 4 κάστινγκ όπου τελικά όλα πήγαν καλά, καθώς κατάφερε να πάρει τον ρόλο.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Κωστή Σαββιδάκη

Ως άνθρωπος έχεις επιδείξει ψυχική δύναμη, δεδομένου ότι ήρθες αντιμέτωπος με σοβαρά προβλήματα υγείας δύο φορές στη ζωή σου. Μία κατά την εφηβεία σου, όταν είχες πάθει παραμόρφωση οστών αλλά και πριν από λίγα χρόνια όταν έβγαλες μια κύστη στον πνεύμονα. Τι σε κράτησε όρθιο;

Γύρω μας υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα, καθημερινά συναντάμε ανθρώπους που δεν έχουν να φάνε, με σοβαρές αναπηρίες, που δεν μπορούν να δουλέψουν. Θα ήταν ύβρις εκ μέρους μου αν παραπονιόμουν για όσα βίωσα, που σε σύγκριση με τα βάσανα άλλων ανθρώπων είναι τίποτα. Πέρασα δύσκολα αλλά βλέποντας όσα συμβαίνουν γύρω μας, λέω δόξα τω Θεώ που είμαι καλά, που τη γλίτωσα με μία επέμβαση, στέκομαι στα πόδια μου και μπορώ και δουλεύω. Πρέπει να μάθουμε να αναγνωρίζουμε την αξία των μικρών και ουσιαστικών πραγμάτων. Αν δεν εκτιμάμε τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας, μας κρατάει το χέρι. μας στηρίζει και μας βοηθά, είναι σαν να χάνουμε βασικές αξίες της ζωής. Οφείλουμε να καταλάβουμε ότι η υγεία είναι πάνω από όλα και να μη στενοχωριόμαστε για όσα μπορούν να αλλάξουν.

Άγριες Μέλισσες Παντρεύεται ο Άγγελος με την Σοφούλα;

Άγριες Μέλισσες: Αυτός θα είναι ο ρόλος του παπά - Γρηγόρη στην σειρά

Οι «Άγριες Μέλισσες» ετοιμάζονται πυρετωδώς για την τρίτη σεζόν της χρονιάς καθώς πρόκειται να φέρουν τα πάνω κάτω. Μάλιστα, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, ο οποίος υποδύεται τον παπά - Γρηγόρη πρόκειται να τον δούμε σε έναν διαφορετικό ρόλο, όπως αποκάλυψε στο «7 Μέρες Tv».

Πώς θα δούμε τον παπα-Γρηγόρη στα νέα επεισόδια του τρίτου κύκλου της σειράς;

Μπαίνοντας στην περίοδο της δικτατορίας, όλα αλλάζουν. Ο παπα-Γρηγόρης, ωστόσο, δεν θα χάσει την αυθεντικότητά που τον διακρίνει. Θα μπουν νέοι ρόλοι στην σειρά, που σημαίνει ότι με έναν τρόπο διαφοροποιούνται πολύ οι «Μέλισσες». Ο παπάς δεν πρόκειται να αλλάξει τα πιστεύω του. Υπερασπίζεται το χωριό. Θα στέκεται πάντα δίπλα στους ανθρώπους του τόπου του. Έχει αξίες. Όποια πολιτική συνθήκη και να επικρατεί, εκείνος δεν εγκαταλείπει τους συγχωριανούς του. Είναι με το δίκαιο. Τώρα, αν οι συγγραφείς τον οδηγήσουν αλλού για κάποιους λόγους, όπως π.χ. να παραστήσει τον κακό με απώτερο σκοπό να υπερασπιστεί το χωριό του, ειλικρινά δεν το ξέρω. Πιστεύω ότι θα εξακολουθήσει αν είναι ο παπάς που όλοι αγαπήσαμε.

Εσύ τι έχεις αγαπήσει σε αυτόν τον ρόλο;

Είναι ο παπάς που θα ήθελα να είχα πάντα απέναντί μου. Είναι δίκαιος. Αν δει κάτι στραβό θα το πει, θα σηκώσει την φωνή, ακόμα και το χέρι του αν χρειαστεί για να επιβάλει την τάξη. Είναι ο ιερέας που πιστεύω ότι όλοι θα θέλαμε να είμαστε στην ενορία του.

Ο Κωστής Σαββιδάκης παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο TV24 και μίλησε για τον ρόλο του παπα-Γρηγόρη στις Άγριες Μέλισσες.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει γίνει εξαιρετικά αγαπητός στον κοινό καθώς υποδύεται έναν χαρακτήρα γεμάτο στοργή, αγάπη, κατανόηση και οι σοφές συμβουλές. Στο μεταξύ, δείτε εδώ και το σούπερ αποκλειστικό που έχουμε για την σειρά!