Τάσος Τρύφωνος: «Άρχισε να με πιάνει ημικρανία, αυχενικό, αναγούλα και πολλά άλλα»

Περιέγραψε την συνάντηση του με την Μαρινέλλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τάσος Τρύφωνος: «Άρχισε να με πιάνει ημικρανία, αυχενικό, αναγούλα και πολλά άλλα»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Τάσος Τρύφωνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not». Μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη συνέντευξη που πήρε από τη Μαρινέλλα για λογαριασμό του ΡΙΚ και της εκπομπή «Τετ-Α-Τετ».

Την ίδια στιγμή, μίλησε και για το τηλεπαιχνίδι «Αδύναμος Κρίκος», το οποίο θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Οι δηλώσεις του Τάσου Τρύφωνος

«Έρχομαι από Κύπρο στο σπίτι της Μαρινέλλας για τη συνέντευξη. Έχει ετοιμάσει φαγητά για να μας υποδεχτεί. Κάθομαι δίπλα στο τζάκι που είναι αναμμένο. Είμαι άγρυπνος, κουρασμένος, έχω πετάξει. Μετά από λίγη ώρα άρχισε να με πιάνει ημικρανία, αυχενικό, αναγούλα και πολλά άλλα.

Η Μαρινέλλα να έχει όρεξη να μιλήσει, είχε 30 χρόνια να μιλήσει στην τηλεόραση. Να μου λέει απίστευτα πράγματα για τον Καζαντζίδη, την καριέρα της, τη ζωή της και εγώ εκείνη την ώρα λέω κρατήσου, κρατήσου… Περιμένεις μια συνέντευξη, αλλά δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί εκείνη την ώρα. Εντάξει, τα καταφέραμε.

Είναι πολύ συγκινητικό που αγάπησε ο κόσμος την επαναφορά του «Κρίκου» μετά από 20 χρόνια στην Ελλάδα. Όταν ανέλαβα πρώτη φορά το ανέλαβα για την Κύπρο οπότε φοβήθηκα τη σύγκριση αλλά δεν ήταν τόσο συγκρίσιμα τα πράγματα. Παρόλα αυτά επειδή είναι το πιο δύσκολο φορμάτ για τον παρουσιαστή πήρα την Έλενα τηλέφωνο, με την οποία έχουμε πολύ ωραία σχέση. Πήρα με χαρά και μου λέει “ωχ!”. Μου είπε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η συμβουλή που με ξεκλείδωσε είναι “δεν θα κάνεις εμένα ούτε την Εγγλέζα αλλά τον εαυτό σου”».

Βυθισμένος στο πένθος ο Τάσος Τρύφωνος

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο αγαπημένος παρουσιαστής, Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως έφυγε από τη ζωή μία καλή του φίλη και συνεργάτιδα.

Ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος πριν από λίγο καιρό έζησε μία περιπέτεια με τον κορωνοϊό, αποχαιρέτησε τη φίλη του με ένα εξαιρετικά συγκινητικό κείμενο.

«Σήμερα δυστυχώς έφυγε από τη ζωή μια πολύτιμη συνεργάτης μου τα τελευταία χρόνια στον «κρίκο» και στο THE CHASE. Ένας υπέροχος, δημιουργικός άνθρωπος με απίστευτη ενέργεια και αγάπη για τη ζωή. «Αντζηηη μου…» – όπως σε φώναζα – δεν περίμενα να φύγεις τόσο γρήγορα. Ζήτησες να με δεις πριν λίγες μέρες και ήρθα προχθές στην «Αροδαφνούσα».

Ευτυχώς γιατί αλλιώς θα είχα ενοχές ότι δεν σε πρόλαβα. Φεύγοντας σου είπα «θα ξανάρθω…». Ήξερα, όμως, μέσα μου ότι μάλλον ήταν η τελευταία φορά που σε έβλεπα. Σήμερα το πρωί «έφυγες» ελπίζω γαλήνια χωρίς τους αφόρητους πόνους που προκαλεί ο καρκίνος. Θα μας λείψουν η δημιουργικότητα σου, τα απίθανα φαγητά σου, το γέλιο σου και η θέληση για ζωή.

Κουράγιο στον Χρήστο, στον γιο σας Στέφανο, στον πατέρα και τις αδελφές σου που σε λάτρευαν. Το επεισόδιο του Σαββάτου θα είναι αφιερωμένο στην Αγάθη μας με ειδική κάρτα «εις μνήμη»…», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Τάσος Τρύφωνος πένθος