Έφυγε από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και πήρε δική της στο OPEN

Βγήκε μάλιστα ήδη το trailer

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έφυγε από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και πήρε δική της στο OPEN

Συνεργάτιδα της Ελένης Τσολάκη αποχώρησε από την εκπομπή πριν από μερικές εβδομάδες και πήρε την δική της εκπομπή. Όπως άλλωστε πρώτο το Youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει. Με το trailer μάλιστα που κυκλοφόρησε, επιβεβαιωθήκαμε.

Ο λόγος για τη Τζωρτζέλα Κόσιαβα που είχε ανακοινώσει την αποχώρηση της από το Καλοκαίρι Not, με μερικές αναρτήσεις που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρετώντας του συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Έχοντας λοιπόν απολαύσει λίγες καλοκαιρινές διακοπές, η Τζωρτζέλα γύρισε στη δουλειά και γύρισε το trailer της εκπομπής της που θα έχει τον τίτλο "Μίλησε μου" και θα αφορά θέματα που απασχολούν την κοινωνία.

Αυτό είναι το trailer της Κόσιαβα

«Με ανυπομονησία , χαρά και αισιοδοξία ξεκινάμε αυτό το τηλεοπτικό ταξίδι μαζί σας για να μιλάμε για τα πάντα που απασχολούν την οικογένεια , τον επαγγελματικό χώρο , τις σχέσεις , την κοινωνία που ζούμε . Γιατί κάθε προβληματισμός έχει την λύση του ! Απλά μίλησε μου #opentv #tvshow #comingsoon #happy #alltogether», έγραψε η παρουσιάστρια αναρτώντας στο Instagram το trailer.

Με δική της εκπομπή ξανά και η Ελένη Τσολάκη

Αυλαία έριξε η εκπομπή Καλοκαίρι Not, με την Ελένη Τσολάκη να αποχαιρετά τους τηλεθεατές της και να ανακοινώνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Με τους συνεργάτες της στο πλευρό της, ευχαρίστησε όλους όσους την στήριξαν στο OPEN και ανανέωσε το ραντεβού της.

Όπως αποκάλυψε, σε πολύ λίγες ημέρες θα βρίσκεται και πάλι στην τηλεόραση, αυτή τη φορά όμως στη ζώνη του Σαββατοκύριακου με νέους συνεργάτες.

«Πριν δύο μήνες ξεκινήσαμε με αυτή τη γλυκιά αγωνία και προσμονή για το τι ερχόταν μπροστά μας, τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Κάθε αρχή κρύβει τις δικές της δυσκολίες και έχει τα δικά της μονοπάτια που δεν τα ξέρεις και σε τρομάζουν. Ένα ταξίδι που είχε απ’ όλα. Η σκέψη για αυτή την εκπομπή ήταν να είναι τελείως διαφορετική. Ξεκινήσαμε να κάνουμε μια ψυχαγωγική εκπομπή, με κέφι, χαρά, διασκέδαση.

Ό,τι έχετε συνηθίσει να βλέπετε τα πρωινά σας στην τηλεόραση. Η επικαιρότητα ήταν αυτή που μας άλλαξε τα σχέδια και είχε τον πρωταρχικό και τον κυρίαρχο λόγο στις ζωές μας. Αυτό έκανε και εμάς να ξεπεράσουμε πολλές φορές τον εαυτό μας, τον πήχη που είχαμε βάλει.

Με έβαλε να μπω σε μονοπάτια που δεν ήξερα και η αλήθεια είναι ότι το χάρηκα πάρα πολύ, γιατί μου άνοιξε ένα κεφάλαιο μέσα μου και αισθάνθηκα πως με τη βοήθεια των ανθρώπων εδώ, καταφέραμε να το ανοίξουμε μαζί. Αυτή η βοήθεια για μένα ήταν καθοριστική και καταλυτική.

Ευχαριστώ πολύ όλους, έναν-έναν ξεχωριστά και όλους μαζί γιατί ήταν ένα πολύ σημαντικό restart στη ζωή μου. Ελπίζω να γίναμε και η δική σας παρέα. Αυτό προσπαθήσαμε και αυτό ήταν το μέλημα μας τους τελευταίους δύο μήνες. Το βασικό συστατικό αυτής της εκπομπής ήταν η αγάπη. Περάσαμε δύο δύσκολους μήνες, οι ειδήσεις που έπρεπε να σας μεταδώσουμε δεν ήταν ευχάριστες, αλλά προσπαθήσουμε να προσφέρουμε μια αισιοδοξία, μια νότα μιας μικρής χαράς, όσο μπορούσαμε…» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Τσολάκη.