Big Brother: Ποιος είναι ο παίκτης με την χαρακτηριστική μακριά γενειάδα

Έχει κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother: Ποιος είναι ο παίκτης με την χαρακτηριστική μακριά γενειάδα

Το Big Brother κάνει αύριο Κυριακή 29/8 πρεμιέρα και πρόκειται να είναι απολαυστικό. Οι 14 παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού ανακοινώθηκαν και επίσημα και ανάμεσα τους είδαμε πρόσωπα που έχουν βγει ξανά στην τηλεόραση.

Ένας από τους 14 παίκτες που κέντρισαν για τα καλά το ενδιαφέρον, είναι και ο Στέφανος Νικολός που συστήνεται ως αγρότης από τα γεννοφάσκια του.

Το βιογραφικό και όσα δεν γνωρίζαμε για τον Στέφανο Νικολό

Σύμφωνα με το βιογραφικό που έχει αποστείλει ο ΣΚΑΪ, O Στέφανος Νικολός είναι 35 ετών. Με τη χαρακτηριστική μακριά του γενειάδα έρχεται με φόρα και τρέλα από τα Τρίκαλα στο σπίτι του Big Brother! Μάλιστα, είναι αγρότης από τα γεννοφάσκια του. Σήμερα καλλιεργεί περισσότερα από 100 στρέμματα πεπόνια, καρπούζια και βαμβάκι.

 Ποιος είναι ο παίκτης

Η ζωή στο χωριό είναι δύσκολη και κάπως μονότονη. Έτσι είπε να αλλάξει παραστάσεις, να ξεφύγει και να... οργώσει νέα γη. Είναι κοινωνικός, εξωστρεφής, με ιδιαίτερη αδυναμία στο ωραίο φύλο. Μπαίνει στο Big Brother με όρεξη να διεκδικήσει το έπαθλο και γιατί όχι την καρδιά μιας μελαχρινής αιθέριας ύπαρξης, καθώς δεν του αρέσουν καθόλου οι ξανθιές! Να σημειώσουμε πως ο Στέφανος Νικολός έχει προσωπικό λογαριασμό στο instagram αλλά έχει επιλέξει να τον κρατήσει ιδιωτικό.

Το Instagram του είναι stefanosnikolos

Στέφανος Νικολός - Ο παίκτης του Big Brother

Ναταλί Κάκκαβα: Η ανάρτησή της για την διπλή πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ

Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα για την πρεμιέρα της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα

«Ένα χρόνο πριν βγάζαμε αυτή τη φωτογραφία στην πρώτη μας τηλεοπτική συνύπαρξη με τον @g.goudaras...

Ποιος θα φανταζόταν τοτε ότι έπεται και συνέχεια... Σε λίγες μέρες λοιπόν ξεκινάμε... Και δεν ξέρετε πόση χαρά αλλά και παράλληλα πόση αγωνία έχω..

Σας θέλω δίπλα μας γιατί χωρίς εσάς δεν θα τα καταφέρουμε.. Όλα Γκουντ λοιπον αλλά και Hello Big Brother..», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η παρουσιάστρια.