Έφυγε από την Αθήνα ο Άγγελος Λάτσιος μετά τις διακοπές που έκανε με Μενεγάκη - Παντζόπουλο

Φωτογραφία με τις μεγάλες του αγάπες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έφυγε από την Αθήνα ο Άγγελος Λάτσιος μετά τις διακοπές που έκανε με Μενεγάκη - Παντζόπουλο

Τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Άνδρο έκανε πριν από μερικές ημέρες ο Άγγελος Λάτσιος ,μαζί με την μητέρα του Ελένη Μενεγάκη, τον Μάκη Παντζόπουλο και τα τρία αδέρφια του. Μάλιστα, ο 18χρονος πέρασε και όμορφες στιγμές μαζί με τον σύζυγο της παρουσιάστριας με τον οποίο όπως αποκαλύφθηκε τα τελευταία χρόνια έχουν φτιάξει τις μεταξύ τους σχέσεις.

Μετά λοιπόν τις διακοπές στα Άχλα, γύρισε στην Αθήνα αλλά έφυγε ξανά! Αυτή την φορά κατέβηκε προς Πελοπόννησο μαζί με τον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο και τις αδερφές του, Λάουρα και Βαλέρια. Οι τρεις τους έχουν ταξιδέψει στην Λακωνία, όπου απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου.

Ο Άγγελος Λάτσιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μάλιστα, φωτογραφία του πατέρα του με την Λάουρα από έξοδο τους για φαγητό.

Η φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου

Ο Άγγελος Λάτσιος με τον Γιάννη και την Βαλέρια

Αναστάτωση στην οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη, λόγω του Άγγελου Λάτσιου

Αναστάτωση επικρατεί στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao. Η παρουσιάστρια καλείται να διαχειριστεί μια μεγάλη ανατροπή και αυτή έχει να κάνει με το γιο της, Άγγελο Λάτσιο, ο οποίος έγινε 18 χρονών.

Όπως πάντα αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού, ο Άγγελος ήταν να φύγει μέσα στους επόμενους μήνες για την Αγγλία, όπου επρόκειτο να ξεκινήσει τις σπουδές του. Παρόλα αυτά και ενώ όλα ήταν συνεννοημένα, αποφάσισε τελικά να μην φύγει φέτος, κάτι που όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην οικογένεια του και ιδιαίτερα στη μητέρα του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Άγγελος Λάτσιος, δεν θέλει να φύγει, λόγω της σχέσης του με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία. Η νεαρή κοπέλα ενώ στην αρχή είχε πει ότι θα τον ακολουθούσε, πλέον άλλαξε γνώμη και μετά από αυτό, ο Άγγελος δεν θέλει να φύγει μόνος του για την Αγγλία.

Ο Δεύτερος λόγος έχει να κάνει με το μεγάλο του πάθος. Μάλλον, ετοιμάζεται να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας του και να ασχοληθεί με την δημιουργία μιας δικής του εκπομπής. Του αρέσουν τα θαλάσσια και extreme sports και ετοιμάζεται να κάνει το δικό του κανάλι στο Youtube με αυτή τη θεματολογία