Άγριο Ξέσπασμα από την Βίκυ Μανώλη: «Με κλείδωνε στο σπίτι»

Όλα όσα αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγριο Ξέσπασμα από την Βίκυ Μανώλη: «Με κλείδωνε στο σπίτι»

Συνέντευξη στο «Secret» παραχώρησε η Βίκυ Μανώλη όπου για πρώτη φορά την γνωρίσαμε μέσα από την τηλεόραση. Το γνωστό μοντέλο «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε ανοιχτά για την εφιαλτική σχέση που βίωσε παλιότερα με έναν παλιό σύντροφο ο οποίος την ζήλευε καθώς την είχε φέρει σε αρκετά δύσκολη θέση.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Βίκυς Μανώλη

«Πριν από μερικά χρόνια, γνώρισα ένα αγόρι το οποίο φαινόταν πολύ καλό παιδί, χαμηλών τόνων και πολύ δοτικός. Στην αρχή ήταν όλα όμορφα και ωραία, μέχρι που ήρθε η στιγμή που είδα έναν άλλον άνθρωπο. Αρχικά μου χάκαρε το κινητό, είχε όλους τους κωδικούς μου στα social media και παρακολουθούσε όλες τις συζητήσεις. Ακόμα και αν αυτό ήταν κάτι για δουλειά. Ερχόταν ξαφνικά σε εξόδους που έκανα με φίλες μου για να διαπιστώσει αν όντως του λέω αλήθεια.

Έφτασε στο σημείο κάποια βραδιά να είναι κάτω από το σπίτι μου για να δει αν θα βγω κρυφά, χωρίς να το ξέρει. Η κατάσταση ξέφυγε όταν του είπα «μαζεύω τα πράγματά μου και φεύγω». Τότε δεν με άφησε να φύγω και κλείδωσε την πόρτα για να μείνω μέσα στο σπίτι.

Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα, γιατί δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Ευτυχώς, έπειτα από λίγες ημέρες βρήκα την ευκαιρία να φύγω από το σπίτι και, όσο κι αν επέμενε, προχώρησα τη ζωή μου».

Βίκυ Μανώλη: Άναψε φωτιές στην παραλία η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του My Style Rocks

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του My Style Rocks αποφάσισε να απολαύσει για λίγο τη μέρα της στην παραλία και η αλήθεια είναι πως το σώμα της και το υπέροχο μαγιό της ήταν αρκετά προκειμένου να ανάψουν φωτιές!

Η νέα σεζόν του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά και μέχρι στιγμής, οι παίκτριες, παλιές και καινούργιες έχουν καταφέρει να τραβήξουν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr «συνέλαβε» τη Βίκυ Μανώλη, πριν από δύο μέρες, στην παραλία της Βάρκιζας και η αλήθεια είναι πως το σώμα της ήταν απλά συγκλονιστικό.

Η συγκεκριμένη παίκτρια έχει συζητηθεί αρκετά πριν ακόμα προλάβει να μπει στο παιχνίδι λόγω της σχέσης της με τον Ανδρέα Φουστάνο - δείτε εδώ.

Όσο για τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, μπορεί την πρώτη εβδομάδα να μην κατάφερε να εντυπωσιάσει και να έβγαλε λίγη γκρίνια ωστόσο αυτές τις μέρες έχει ανωδική πορεία.

Βίκυ Μανώλη σώμαΒίκυ Μανώλη μαγιόMy Style Rocks Βίκυ Μανώλη