Επική στιγμή για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Ξέσπασε σε γέλια με την ερώτηση μικρού δημοσιογράφου

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επική στιγμή για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Την πρώτη συνέντευξη Τύπου έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ενόψει της συμμετοχής του στο US Open. Αυτή την φορά δεν έλειψαν και τα απρόοπτα καθώς ο αθλητής δέχτηκε μια άκρως χαριτωμένη ερώτηση από έναν μικρό δημοσιογράφο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος απάντησε στον πιτσιρικά «Είσαι πιθανότατα ο μικρότερος δημοσιογράφος που έχω μιλήσει ποτέ». Αφού ευχαρίστησε τον Έλληνα τενίστα ο μικρός Ρεξ τον ρώτησε ποιος έκοβε τα μαλλιά του κατά τη διάρκεια του lockdown και αν συστήνει τις υπηρεσίες του, κάνοντας τους πάντες να γελάσουν.

Με την σειρά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν θυμάμαι να έκοψα τα μαλλιά μου κατά τη διάρκεια του lockdown, οπότε μπορείς να φανταστείς την κατάσταση. Δεν θυμάμαι να με κούρεψε κανείς. Δεν θα εμπιστευόμουν κανέναν να κόψει τα μαλλιά μου». Βέβαια δεν έλειψε και η ίδια ερώτηση από την μεριά του αθλητή.

Ο μικρός Ρεξ απάντησε χαρακτηριστικά: «Με κούρευε ο πατέρας μου δεν ήταν καλά», είπε γελώντας ο Ρεξ και ο Έλληνας πρωταθλητής έκλεισε την ευχάριστη συνομιλία: “Ούτε εγώ θα εμπιστευόμουν τον πατέρα μου για να με κουρέψει».

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο με τον Στέφανο Τσιτσιπά

Ξαναχτυπά ο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά»

Σάλος έχει προκληθεί με τις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά πως δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη καθώς περιμένει μέχρι να γίνει υποχρεωτικό ώστε να το κάνει. Ο Έλληνας τενίστας μετά από τον αγώνα του με τον Σεμπάστιαν Κόρντια δήλωσε, πως θεωρεί ότι η η δική του ηλικιακή ομάδα δε χρειάζεται να κάνει το εμβόλιο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι νεαρός, είμαι στην κατηγορία κάτω των 25 ετών. Για μένα το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά, είναι καινούργιο. Έχει κάποιες παρενέργειες, ξέρω προσωπικά κάποιους ανθρώπους που τις είχαν. Δεν είμαι κατά, αυτό να το ξεκαθαρίσω, απλώς δε βλέπω λόγο για κάποιον στη δική μου ηλικιακή κατηγορία να χρειαστεί να εμβολιαστεί. Νομίζω ότι το concept ήταν να δοθεί στους μεγαλύτερους ηλικιακά, αν δεν κάνω λάθος. Δεν είναι κάτι για το οποίο ξέρουμε πάρα πολλά πράγματα και μέχρι στιγμής δε μας έχει δοθεί ως υποχρεωτικό στο tour. Οπότε δεν υπάρχει λόγος. Δεν είπα κάτι περίεργο. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη. Αν είναι να το παίζουμε διπλωμάτες και να μην μπορούμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας για κάτι συγκεκριμένο, ποιος ο λόγος να κάνουμε αυτές τις συνεντεύξεις».

Ο αθλητής συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά:«Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι πιστεύει ότι είναι σωστό. Δεν μπορεί κάποιος να πάει με ένα εμβόλιο και να σε υποχρεώσει να το κάνεις. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Αν θέλεις να προστατευτείς με το εμβόλιο, δικό σου πρόβλημα, πήγαινε και κάνε το. Για εμάς τους νέους πιστεύω ότι είναι καλό να περάσουμε τον ιό, γιατί θα χτίσουμε ανοσία. Δεν το βλέπω σαν κάτι κακό. Όπως είπα, δεν είναι υποχρεωτικό, ο καθένας έχει την ελευθερία να αποφασίσει για τον εαυτό του τι είναι σωστό και τι δεν είναι. Κάποια στιγμή θα πρέπει να το κάνουμε όλοι, δε λέω το αντίθετο. Θα έρθει η στιγμή που δε θα μας δοθούν πολλές επιλογές, αλλά μέχρι τότε θέλω να δω μια καλύτερη εκδοχή του εμβολίου που να μας παρέχει πιο πολλά συν, παρά πλην».