Αδιανόητο - Έχει μείνει μισή σήμερα η Μόνικα από τη σειρά Καφέ της Χαράς

Που είναι και τι κάνει 15 χρόνια μετά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αδιανόητο - Έχει μείνει μισή σήμερα η Μόνικα από τη σειρά Καφέ της Χαράς

Την Μόνικα, την Ιταλίδα Αρραβωνιαστικιά του Άρη από την σειρά Καφέ της Χαράς την θυμάστε; Είχε πρωταγωνιστήσει σε μερικά επεισόδια του σήριαλ στον ΑΝΤ1 και είχε κάνει άνω κάτω τη ζωή του Περίανδρου κα της Χαράς, αφού μπήκε ανάμεσα τους.

Ο χρόνος δεν ήταν ο καλύτερος φίλος μόνο της τηλεοπτικής Σώμαινας μητέρας της Ματούλας, καθώς και η Μόνικα 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς παραμένει κούκλα.

Η ηθοποιός Μαργαρίτα Βαρλάμου είναι κόρη του χορευτή και χορογράφου Τάκη Βαρλάμου και της ιταλίδος χορεύτριας και δασκάλας χορού Μαρίας Ντε Πετρίλλο. Εχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές και σε δύο κινηματογραφικά έργα, ενώ είναι παντρεμένη από το 2008. Εκτός μάλιστα, από την υποκριτική ασχολείται και με το χορό.

Στο Instagram είναι συχνή χρήστης και όπως είδαμε από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει, είναι πραγματικά αγνώριστη, ωστόσο, πιο κούκλα από ποτέ. Το κοντό αγορές μαλλί της ταιριάζει πάρα πολύ, ενώ χάσει αρκετά κιλά.

Έτσι είναι σήμερα η Μόνικα από το Καφέ της Χαράς

Τι κάνει σήμερα η Κατιούσα από το Καφέ της Χαράς

Θυμάστε την Κατιούσα από την σειρά Καφέ της Χαράς; Ήταν quest ρόλος και έλεγε πως είναι η θεία της Μπουλίτσας με σκοπό να αποσπάσει χρήματα από τον Βαγγέλη και την Σταυρούλα για να μην την πάρει πίσω στην Μόσχα. Όπως, τελικά αποδείχθηκε όμως, ήταν απάτη που είχε στήσει ο Σταύρακας.

15 χρόνια μετά το τέλος της τρίτης σεζόν η ηθοποιός που υποδύθηκε την Κατιούσα, η Μάρα Μπαρόλα έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές, αλλά και θεατρικές παραστάσεις. Βέβαια, κρατάει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κάνοντας αυτό που αγαπάει χωρίς να απασχολεί τα media.

Ωστόσο, η Μάρα Μπαρόλα δεν έχει σπουδάσει μόνο ηθοποιός! Όπως μάθαμε, έχει σπουδές στο πανεπιστήμιο του Cambridge, αλλά και στο τμήμα Certificate of Proficiency in English. Μάλιστα, κάνει ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών, αφού έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας. Δείτε πως είναι σήμερα και η Ελεονώρα.

Καφέ της Χαράς Μάρα Μπαρόλα σήμερα

Τι κάνει σήμερα η Κατιούσα από το Καφέ της Χαράς