Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά - Η δημόσια έκκληση

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά - Η δημόσια έκκληση

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι αρκετά ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς καθώς του αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Βέβαια, πέρα από τις συνηθισμένες δημοσιεύσεις αυτή τη φορά ο ίδιος αποφάσισε να κάνει μια δημόσια έκκληση.

Αναμφίβολα ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του καθώς ο Τάσος Κόπανος από την Αμφιλοχία αγνοείται αρκετές ημέρες μέχρι και σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, Ο Τάσος Κόπανος αγνοείται από το απόγευμα της Πέμπτης 26 Αυγούστου, όταν ενώ βρισκόταν για ψάρεμα στον Αμβρακικό μαζί με ένα άλλο άτομο, έπεσε στη θάλασσα από άγνωστη αιτία, πιθανότατα όταν ξέσπασε το ξαφνικό μπουρίνι που σάρωσε την περιοχή.

Στο μεταξύ, η τελευταία ανάρτηση του 29χρονου στα social media έγινε λίγο πριν ξεσπάσει το μπουρίνι. Ο ίδιος ανέβασε βίντεο πάνω στη βάρκα, ενώ ο ουρανός φαίνεται ήδη σκοτεινιασμένος.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά

Η δημόσια έκκληση του Νίκου Μουτσινά

Εξελίξεις με το Καλό Μεσημεράκι και τον Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΪ

Το Καλό Μεσημεράκι έριξε αυλαία την περασμένη σεζόν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο και με εκλεκτούς καλεσμένους, ωστόσο τώρα πια ήρθε η ώρα να επιστρέψει στη θέση του, στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ με τον Νίκο Μουτσινά όπως πάντα στο τιμόνι του.

Ο παρουσιαστής τις προηγούμενες μέρες απόλαυσε τις διακοπές του στη Σαμοθράκη μαζί με την καλή του φίλη, Ζέτα Μακρυπούλια και τώρα πια έχει επιστρέψει στην Αθήνα για να αναλάβει σιγά σιγά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Τι συμβαίνει με τον Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΟΝ ΤΙΜΕ» ο Νίκος Μουτσινάς έχει ήδη επιστρέψει στην Αθήνα και έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της εκπομπής του, που θα έχει και αλλαγές.

Οι πρώτες συναντήσεις των συντελεστών στα γραφεία της εκπομπής στα Μελίσσια και οι πρώτες συσκέψεις πραγματοποιήθηκαν και όπως όλα δείχνουν η εκπομπή θα βγει στον αέρα τέλος Σεπτεμβρίου με επικρατέστερη ημερομηνία την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου.