Βασιλική Ρούσσου: Περήφανη στο πλευρό του συντρόφου της Αντώνη Τσαπατάκη

Οι αναρτήσεις μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βασιλική Ρούσσου: Περήφανη στο πλευρό του συντρόφου της Αντώνη Τσαπατάκη

Πιο περήφανη από ποτέ έκανε όλη την χώρα ο Αντώνης Τσαταπάκης ο οποίος κατάφερε να χαρίσει στην Ελλάδα το πέμπτο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Έλληνας αθλητής κατάφερε να σηκώσει για άλλη μια φορά τα χρώματα της χώρας.

Μάλιστα, την χαρά της δεν μπορούσε να κρύψει ούτε και η σύντροφός του, Βασιλική Ρούσσου η οποία θέλησε να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά μετά τον αγώνα: «Ο Αντώνης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος». Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ο Αντώνης Τσαταπάκης είχε πέσει θύμα διάρρηξης πριν από λίγο καιρό.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της Βασιλικής Ρούσσου

Βασιλική Ρούσσου: Ερωτευμένη με γνωστό παραολυμπιονίκη

Πολύ ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η Βασιλική Ρούσσου, με έναν πολύ γνωστό και κούκλο παραολυμπιονίκη. Οι δυο τους μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους, έκαναν και την πρώτη τους κοινή εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε μαζί σε γάμο που έγινε στο Ρέθυμνο και αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα, απόλαυσαν ο ένας τη συντροφιά του άλλου, ανταλλάσσοντας πολλά φιλιά.

Με αυτόν τον παραολυμπιονίκη είναι ερωτευμένη η Βασιλική Ρούσσου

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και κολλητή φίλη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - η οποία είναι επίσης full in love με τον Snik - είναι σε σχέση με τον Αντώνη Τσαπατάκη.

Στον γάμο που παρευρέθηκαν, αντάλλαξαν μπόλικα φιλιά και μάλιστα οι πηγές αναφέρουν ότι οι δυο τους ήταν πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους.

Το τροχαίο που καθήλωσε τον Αντώνη Τσαπατάκη στο καροτσάκι

Τον Δεκέμβριο του 2006, λίγο έξω από την πισίνα όπου είχε περάσει τη μισή ζωή του, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του λόγω υπερβολικής ταχύτητας, με αποτέλεσμα την παράλυση των κάτω άκρων. Λιγότερο από 9 μήνες μετά το ατύχημα, ο Τσαπατάκης ξαναγύρισε στην πισίνα και το 2009 άρχισε να κολυμπάει για τον αθλητικό σύλλογο ατόμων με αναπηρία «Μεγαλόνησος». Ο Τσαπατάκης δήλωσε ότι αυτό που τον οδήγησε πίσω στο κολύμπι ήταν η ανάγκη του για ανεξαρτησία.

Βασιλική Ρούσσου Αντώνης Τσαπατάκης

Ο Τσαπατάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης. Στην ηλικία των πέντε ετών άρχισε να κολυμπά στη δημόσια πισίνα των Χανίων. Σε ηλικία 12 ετών, έγινε αθλητής της υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, κερδίζοντας αρκετά βραβεία στην κολύμβηση αλλά και στην υδατοσφαίριση. Το 2005, εισήχθη επιτυχώς στη σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ένα χρόνο αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2006, λίγο έξω από την πισίνα όπου είχε περάσει τη μισή ζωή του, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του λόγω υπερβολικής ταχύτητας, με αποτέλεσμα την παράλυση των κάτω άκρων. Λιγότερο από 9 μήνες μετά το ατύχημα, ο Τσαπατάκης ξαναγύρισε στην πισίνα και το 2009 άρχισε να κολυμπάει για τον αθλητικό σύλλογο ατόμων με αναπηρία «Μεγαλόνησος». Ο Τσαπατάκης δήλωσε ότι αυτό που τον οδήγησε πίσω στο κολύμπι ήταν η ανάγκη του για ανεξαρτησία.