Παύλος Χαϊκάλης: Για αυτό το λόγο είναι εξαφανισμένος από παντού

Η μεγάλη απόφαση για να μην επιβαρύνει τη θέση του μετά τις καταγγελίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παύλος Χαϊκάλης: Για αυτό το λόγο είναι εξαφανισμένος από παντού

«Κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα ακούγοντας τις καταγγελίες» είχε δηλώσει ο Παύλος Χαϊκάλης, αναφερόμενος στα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας εκείνη την περίοδο και είχαν αρχίσει να παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας. Τότε ωστόσο, κανείς δεν φανταζόταν πως στο στόχαστρο θα έμπαινε και ο ίδιος.

Σε συνέντευξή που είχε παραχωρήσει λίγες ημέρες είχε παραδεχτεί δημοσίως ότι ήταν αυτός ο άνθρωπος που κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση η Ηλιανά Αραβή, παρόλο που δεν είχε αναφερθεί το όνομα του.

Από τότε λοιπόν ο Παύλος Χαϊκάλης αποφάσισε να εξαφανιστεί όχι μόνο από δημόσιες εμφανίσεις και θέατρα, αλλά και από τα social media. Η τελευταία ανάρτηση που πραγματοποίησε στο προφίλ του ήταν πριν από περίπου 4 μήνες.

Για αυτό το λόγο ο Παύλος Χαϊκάλης αποφάσισε να εξαφανιστεί από παντού

Όπως γράφουν δημοσιεύματα, δεν έχει σκοπό ούτε να εμφανιστεί στα social media, ούτε να προχωρήσει σε νέες δηλώσεις σε εκπομπές ή δελτία ειδήσεων, καθώς δεν θέλει να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη θέση του και σίγουρα έχει συμβουλευτεί το δικηγόρο του.

Για αυτό το λόγο είναι εξαφανισμένος από παντού o Παύλος Χαϊκάλης

Η τελευταία δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη

Δηλώσεις στην κάμερα του Mega έκανε ο Παύλος Χαϊκάλης o οποίος σχολίασε την απόφαση του ΣΕΗ να επανεξετάσει την υπόθεσή του

Ο ηθοποιός τόνισε πως απευθύνθηκε ο ίδιος στη δικαιοσύνη καθώς θέλει να φανεί πως δεν είναι όλες οι υποθέσεις ίδιες, αναφερόμενος ξεκάθαρα στον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος διαγράφηκε από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών μετά και από τη συνεδρίαση που έγινε υπό την προεδρία του Πασχάλη Τσαρούχα.

«Προσήλθα μόνος στο σωματείο μας, σεβόμενος όλη την διαδικασία, όμως τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη στην οποία έχω προσφύγει με δική μου πρωτοβουλία γιατί πρέπει να καταλάβουν αρκετοί ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός αμέσως μετά τη συνεδρίαση του ΣΕΗ.