Σούσουρο με τη νέα ανάρτηση της Φαίης Σκορδά - Η φωτογραφία που δεν την κολακεύει καθόλου

Εσείς τι λέτε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σούσουρο με τη νέα ανάρτηση της Φαίης Σκορδά - Η φωτογραφία που δεν την κολακεύει καθόλου

Η Φαίη Σκορδά έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά της και λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί τους. Όταν είναι μάλιστα ελεύθερη από επαγγελματικές υποχρεώσεις κάνουν πολλά πράγματα μαζί, ενώ τους αρέσει πολύ να ξαπλώνουν και να βλέπουν αγκαλιά ταινίες.

Λίγες ημέρες λοιπόν πριν επιστρέψει η παρουσιάστρια στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 έχοντας ξανά στο πλευρό της τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα, θέλει να γεμίσει όλο το χρόνο που μπορεί να χάσει με τους γιους της λόγω της δουλειάς που θα έχει. Έτσι, έκαναν βραδινό μπάνιο σε πισίνα και τα παιχνίδια με τα νεροπίστολα, δεν είχαν σταματημό.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Φαίη Σκορδά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους σε stories, μερικές από τις όμορφες στιγμές που πέρασαν. Σε μια φωτογραφία μάλιστα, τρόλαρε χιουμοριστικά τον εαυτό της, γράφοντας πως δεν την κολακεύει καθόλου.

Όπως και να έχει μια φωτογραφία μόνο δεν αναιρεί το γεγονός πως είναι μια από τις πιο κούκλες και γλυκιές μαμάδες.

Αυτή είναι η φωτογραφία που η Σκορδά έγραψε πως δεν την κολακεύει

Η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά που δεν την κολακεύει καθόλου

Η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά που αποκαλύπτει τις πλαστικές της

Πολλές είναι οι κυρίες της ελληνικής showbiz και όχι μόνο που έχουν κάνει κάποια πλαστική επέμβαση για αισθητικούς ή και λόγους υγείας. Ανάμεσα τους και η Φαίη Σκορδά, η οποία στο ξεκίνημα της καριέρας της ήταν εντελώς διαφορετική στο πρόσωπο.

Η πιο κοινή πλαστική είναι αυτή της μύτης. Πολλές παρουσιάστριες αλλά και ηθοποιοί έχουν αλλάξει τη μύτη τους, όπως και η Χριστίνα Λαμπίρη αλλά και δεκάδες άλλες.

Πλαστικές λοιπόν, όπως είπαμε έχει κάνει και η Φαίη Σκορδά. Αν βάλεις δίπλα δίπλα τις φωτογραφίες πριν και μετά την επέμβαση καταλαβαίνει κανείς την αλλαγή. Η παρουσιάστρια αν και η ίδια το αρνείται, φαίνεται πως έχει κάνει πλαστικές σε μύτη και στήθος από ντοκουμέντα που διέρρευσαν.

Η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά που αποκαλύπτει τις πλαστικές της