Ασύλληπτες φωτογραφίες του Άγγελου Λάτσιου - Έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί

Με σαλβάρι και σαγιονάρες μέσα στον ηλεκτρικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ασύλληπτες φωτογραφίες του Άγγελου Λάτσιου - Έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί

Ο Άγγελος Λάτσιος έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν ιδιαίτερα την ελληνική showbiz τον τελευταίο καιρό. Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου έχει μεγαλώσει και πλέον, έχει γίνει ολόκληρος άντρας.

Τελευταία είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media και έτσι τον βλέπουμε συχνά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζει φωτογραφίες με την σύντροφό του, Γαία Μερκούρη, ή και με τα μέλη της οικογένειάς του.

Οι φωτογραφίες του Άγγελου Λάτσιου

Αυτή τη φορά πόζαρε ο ίδιος στον φακό και μάλιστα, έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί. Μέσα στον ηλεκτρικό, φορώντας ένα σαλβάρι και σαγιονάρες. Μάλιστα, σε κάποιες από τις φωτογραφίες έχει σηκώσει την μπλούζα του και κάνει ακροβατικά μέσα στο βαγόνι.

Άγγελος Λάτσιος instagram
Άγγελος Λάτσιος ηλεκτρικός

Δεκάδες οι αντιδράσεις κάτω από τη νέα ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Καθημερινός χρήστης του Instagram είναι ο Άγγελος Λάτσιος, ο οποίος μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από τις βόλτες του με φίλους, αλλά και με την οικογένεια του, με τη μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου να είναι μια από τις αδυναμίες του και να ανεβάζει μαζί της όμορφες στιγμές τους.

Ο 18χρονος γιος της Ελένης Μενεγάκη τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Άνδρο, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, λίγο πριν την επιστροφή του στην Αθήνα και την μεγάλη απόφαση που πρέπει να πάρει για το Λονδίνο όπου φαίνεται πως θα μετακομίσει.

Πριν από μερικά λεπτά ο Άγγελος Λάτσιος, δημοσίευσε στο προφίλ του δυο εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τη θάλασσα, ποζάροντας με το μαγιό του. Οι followers του λοιπόν, τον αποθέωσαν στα σχόλια με τις αντιδράσεις του.

Ειδικά οι γυναίκες έγραψαν πόσο κούκλος είναι, αλλά και τους κοιλιακούς του!