Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Σούσουρο» στα social media με τη νέα φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με τη Μαρίνα Παντζοπούλου

Στιγμιότυπο από την ιδιωτική παραλία τους στα Άχλα

«Σούσουρο» στα social media με τη νέα φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με τη Μαρίνα Παντζοπούλου
News 22.08.2021 14:15
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τον τελευταίο καιρό ο Άγγελος Λάτσιος είναι όλο και πιο ενεργός στα social media και μάλιστα, τον τελευταίο καιρό ανεβάζει πολλές φορές φωτογραφίες με μέλη της οικογένειάς του. Αυτή τη φορά, σειρά είχε η μικρότερη αδερφή του, Μαρίνα Παντζοπούλου.

Η οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη, βρίσκεται ακόμα διακοπές στην αγαπημένη τους Άνδρο και έτσι ο Άγγελος Λάτσιος απόλαυσε μερικές ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με την αγαπημένη του αδερφή ενώ πρόσφατα τον είδαμε να κάνει μπάνιο και με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου άλλωστε είναι η μικρότερη της οικογένειας και έτσι πολύ συχνά και η Ελένη Μενεγάκη ανεβάζει στιγμιότυπα μαζί της. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλο το καλοκαίρι, ο Άγγελος Λάτσιος μας έχει προσφέρει μερικά μοναδικά στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές στιγμές της οικογένειάς του.

Η φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με τη Μαρίνα Παντζοπούλου

Άγγελος Λάτσιος Μαρίνα Παντζοπούλου

Συγκλονιστική φωτογραφία με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη - Μάζεψε σκουπίδια από παραλία

Αρκετά ευαισθητοποιημένος δείχνει ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, όσον αφορά τα περιβαλλοντολογικά θέματα αυτού του πλανήτη. Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Λάτσιος, όντας αρκετά ενεργός χρήστης των social media, αποφάσισε εκτός από φωτογραφίες με τους φίλους του και δικές του να ανεβάσει και κάτι για να παρακινήσει τους διαδικτυακούς του φίλους να κάνουν το ίδιο.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου επισκέφθηκε μια παραλία για να απολαύσει το μπάνιο του και διαπίστωσε ότι ήταν γεμάτη σκουπίδια αποφάσισε να τα μαζέψει ενώ αμέσως μετά μοιράστηκε μερικές σκέψεις του με τους ακόλουθούς του στο Ιnstagram.

«Χθες πήγα στη θάλασσα και στεναχωρήθηκα από το πόσα σκουπίδια ήταν πεταμένα στην παραλία. Εάν όλοι μαζεύαμε τα σκουπίδια μας θα είχαμε πολύ πιο καθαρές θάλασσες. (δεν είναι ντροπή να μαζεύουμε και τα σκουπίδια αλλονών αν μπορούμε)», έγραψε στην ανάρτησή του ο Άγγελος Λάτσιος.

Μενεγάκη γιος Άγγελος Λάτσιος παραλία

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγγελος Λάτσιος: Η γυμνή φωτογραφία του γιου της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram

Άγγελος Λάτσιος - Γαία Μερκούρη: Οι νέες φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές τους

Share