Στιγμές ευτυχίας για την Ελένη Τσολάκη - Βίντεο ντοκουμέντο

Η ανανέωση με το Open - Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Ελένη Τσολάκη - Βίντεο ντοκουμέντο

Η Ελένη Τσολάκη προετοιμάζεται να μας πει την πρώτη της "Καλημέρα" τα Σαββατοκύριακα μέσα από την συχνότητα του Open. Όπως είναι λογικό η χαρά της παρουσιάστριας δεν κρύβεται για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα.

Μάλιστα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Αυτή τη φορά, η Ελένη Τσολάκη δημοσίευσε το μεσημέρι της Δευτέρας 30/8 ένα απόσπασμα από το γύρισμα του τρέιλερ για τη νέα εκπομπή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,

Η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Κάθε Σαββατοκύριακο θα πίνουμε παρέα το πρωινό μας καφεδάκι!!! Ανυπομονώ».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ελένης Τσολάκη

Βγήκε στον αέρα της εκπομπής της Τσολάκη και ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το OPEN

Στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη βγήκε πρόσωπο του OPEN και ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το κανάλι. Αυτή μάλιστα, ήταν η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση μέσα από την συχνότητα του εν λόγω σταθμού.

Ο λόγος για τον Γιώργο Πορφύρη. Στην έναρξη της μαγειρικής ο σεφ αποκάλυψε πως η συνεργασία του με το κανάλι τελειώνει σήμερα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει ποιο θα είναι το μέλλον του στην τηλεόραση.

«Τελευταία μου ημέρα εδώ στο Open, τελευταία συνταγή, αλλά δεν έχει να κάνει. Μπορεί να κλείνει ένας κύκλος τριών χρόνων, αλλά ανοίγει ένας άλλος» ανέφερε ο Γιώργος Πορφύρης, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του «MasterChef». Αυτό είναι το τέταρτο κατά σειρά πρόσωπο που αποχωρεί από το OPEN.

πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την εκπομπή της Τσολάκη η Tζωρτζέλα Κόσιαβα

Παρελθόν πλέον είναι η Τζωρτζέλα Κόσιαβα από την εκπομπή “Καλοκαίρι #Not, που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη.. Την ανακοίνωση μάλιστα έκανε η ίδια η δημοσιογράφος με αναρτήσεις που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μπορεί να μην έκανε γνωστό το λόγο που αποχώρησε, ενώ από την άλλη η παρουσιάστρια να μην έκανε καμία αναφορά στο πρόσωπο της στον αέρα της εκπομπής, ωστόσο εμείς στο Youweekly.gr έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα έφυγε από το Καλοκαίρι Not, καθώς ξεκίνησε η καλοκαιρινή της άδεια και θέλει λίγες ημέρες να ξεκουραστεί, αφού μην ξεχνάμε πως ακριβώς πριν την Ελένη Τσολάκη, βρισκόταν στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου στο “Ευτυχείτε”. Ωστόσο, δεν είναι αυτός ο μοναδικός λόγος που θέλησε να φύγει!

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας, η δημοσιογράφος βρίσκεται σε συζητήσεις με το OPEN, με σκοπό να αναλάβει την δική της εκπομπή. Άρα με λίγα λόγια δεν θα βρίσκεται στο πλευρό της Τσολάκη ούτε από Σεπτέμβρη.

Να σημειώσουμε πως η αγαπημένη Ελένη, ψάχνει άτομα για να την πλαισιώνουν στο πάνελ, ενώ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι ο μόνος που έχει κλείσει για να βρίσκεται στο πλευρό της.