Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλια του μικρού της γιου - Η ιδιαίτερη τούρτα

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλια του μικρού της γιου - Η ιδιαίτερη τούρτα

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για την Σίσσυ Χρηστίδου καθώς ο μικρός της γιος είχε τα γενέθλιά του. Όπως ήταν λογικό η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στον αγαπημένο της γιο ο οποίος έκλεισε τα οχτώ χρόνια ζωής.

Η γνωστή παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων και το μόνο που μας "τράβηξε" την προσοχή ήταν η ξεχωριστή τούρτα που είχε ο Μιχαήλ - Άγγελος.

Η συγκεκριμένα τούρτα, είναι φτιαγμένη από σοκολατένιες λιχουδιές ενώ από το πάρτι δεν έλειπαν ούτε και τα μπαλόνια.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου "έκλεψε" το πιο δυνατό χαρτί της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά

Η νέα τηλεοπτική σεζόν πρόκειται να έχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς θα φέρει πολλές αλλαγές αλλά και πολλά "φρέσκα" πρόσωπα τα οποία θα μπουν στην καθημερινότητά μας. Ένα πρόσωπο από τα πολλά τα οποία επέλεξαν στην νέα τηλεοπτική σεζόν να αλλάξουν στέγη είναι κι εκείνο το οποίο αποφάσισε να ενταχθεί στην ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου αφού πρώτα αποχώρησε από την εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι".

Ο λόγος είναι για τον Φίλιππο Ιωάννου ο οποίος διαχειριζόταν το λογαριασμό στο Instagram ενώ ο ίδιος θα αναλάβει τα social media της Σίσσυς Χρηστίδου. Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram.

Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας της στο MEGA

Είναι πλέον επίσημο πως η Σίσσυ Χρηστίδου από Σεπτέμβρη θα μας λέει "καλημέρα" μέσα από την συχνότητα του MEGA. Η εκπομπή της λέγεται «Χαμογέλα και πάλι!» - όπως ανακοίνωσε και μέσω Instagram - και πρόκειται να βάλει φωτιά στο σταθμό της Συγγρού με τα νούμερα τηλεθέασης.