Στην Μύκονο ο Snik - Βόλτες στα σοκάκια με τσιγάρο και ποτό στο χέρι

Λίγο μετά τις φήμες επανασύνδεσης με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στην Μύκονο ο Snik - Βόλτες στα σοκάκια με τσιγάρο και ποτό στο χέρι

Τις καλοκαιρινές του διακοπές συνεχίζει να απολαμβάνει ο Snik στην αγαπημένη για τους celebrities Μύκονο. Ο φωτογραφικός φάκος του Youweekly μάλιστα ήταν εκεί και τον απαθανάτισε σε μια έξοδο του στα σοκάκια του νησιού.

Ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται πως η επανασύνδεση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου του προκάλεσε την θέληση να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του, αισθάνοντας πιο ανανεωμένος από ποτέ.

Στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν, ο Snik απολαμβάνει το ποτό του παρέα με φίλους, έχοντας όπως πάντα ένα αθλητικό look.

Φωτογραφίες του Snik από την Μύκονο

 Στην Μύκονο ο Snik φωτογραφίες

 Στην Μύκονο ο Snik

Η κόντρα του Snik με το Πρωινό

Ο Snik θέλησε να ξεσπάσει κατά των ειδήσεων που έβγαλαν για εκείνον στο Πρωινό, μιλώντας με πολύ άσχημα λόγια για την καθημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Προφανώς ο τραγουδιστής αναφέρεται στο ρεπορτάζ που μετέφερε σήμερα η εκπομπή σχετικά με την γυναίκα με την οποία πέρασε ένα Σαββατοκύριακό του. Ο Snik κατηγόρησε το Πρωινό για τη μεταφορά fake news και τόνισε πως έχει κουράσει το κοινό.

«Ρε… εκεί στο Πρωινό τι θα γίνει κάθε εβδομάδα με τα fake news. Θα ανεβάζετε βίντεο από πρόπερσι ή πριν από τρία χρόνια και θα λέτε fake news. Πάρτε μου… Ξύπνησα βλέποντας τις μαλ…ς σας κάθε μέρα. Κουράσατε με το 4% που κάνετε. Κουράσατε, άντε», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής σε μία σειρά βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η απάντηση της Φαίης Σκορδά στον Snik

«Ξαφνικά τώρα να μην μπορούμε να πούμε και τη γνώμη μας γιατί ο οποιοσδήποτε μπορεί να βγει και να αρχίσει να λέει διάφορα, να κάνει διάφορα… Και λες, τι να κάνω τώρα; Να απαντήσω, να μην απαντήσω, να κάνω μηνύσεις, να μην κάνω μηνύσεις; Δεν ασχολείσαι γιατί ο καθένας, από τις επιλογές του, από τον τρόπο ζωής του, από τα λεγόμενά του, από τον τρόπο που συμπεριφέρεται, κρίνεται. Και είμαστε οι επιλογές μας, εν τέλει».

TAGS