Ευχάριστη είδηση για τον Γιώργο και την Μαρίνα Πατούλη

Ο γιος τους έχει την ονομαστική του εορτή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευχάριστη είδηση για τον Γιώργο και την Μαρίνα Πατούλη

Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα ο γιος του Γιώργου και της Μαρίνας Πατούλη. Το πρώην ζευγάρι μάλιστα θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια.

Μπορεί οι δυο τους να έχουν πια τραβήξει διαφορετικούς δρόμους, ωστόσο πάντα θα τους ενώνει ο καρπός του έρωτα τους, Αλέξανδρος.

Με αφορμή λοιπόν την ονομαστική εορτή του, οι δυο περήφανοι γονείς προχώρησαν σε αναρτήσεις, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram.

Οι αναρτήσεις του Γιώργου και της Μαρίνας Πατούλη για την ονομαστική εορτή του γιου τους

“Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες! Χρόνια πολλά Αλέξανδρε παληκάρι μου, να προχωράς στη ζωή με σταθερά βήματα και να συνεχίσεις να μας κάνεις περήφανους”, έγραψε ο Γιώργος Πατούλης.

Η Μαρίνα Πατούλη, από την μεριά της, που πριν λίγο καιρό έκανε και μια δημόσια έκκληση, έγραψε: “Χρόνια πολλά στο αστέρι της ζωής μου,στον μονάκριβο μου Αλέξανδρο!!!Να χαίρεστε τους /τις αγαπημένους σας!!!!Ευχαριστώ από καρδιάς για τις συγκινητικές κ ολόθερμες ευχές από όλες τις μανούλες κ από όλους σας”.

"Από εδώ και πέρα με τον Γιώργο Πατούλη μπορούμε να έχουμε ένα πολύ καλό διαζύγιο"

Πιο ανανεωμένη από ποτέ εμφανίστηκε στην κάμερα του Happy Day η Μαρίνα Πατούλη, ειδικά μετά τις υπέροχες στιγμές που είδαμε να περνάει στην πισίνα του σπιτιού της και όχι μόνη.

Η Προέδρος του δικτύου SDG 17 Greece μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και αναφέρθηκε σε πολλά.

«Στη ζωή υπάρχουν πάντα ανατροπές, το θέμα είναι ότι μέσα από αυτές πρέπει να βγαίνουμε αλώβητοι, να ανοίγουμε τα φτερά μας και να προχωράμε. Είμαστε σε διάσταση με τον Γιώργο Πατούλη. Μετά τον αιφνιδιασμό που δέχτηκα από αυτό το συμβάν, πήρα τον χρόνο μου, φιλοσόφησα πολλά και είχα την αγάπη του κόσμου, των γυναικών που με αγκάλιασαν πολύ, ζώντας μαζί μου αυτό το περιστατικό. Με τη στήριξη του φιλικού μου περιβάλλοντος και των ανθρώπων, που με αγαπούν, είμαι καλύτερα» ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εισπράττω θαυμασμό και αγάπη από τους άντρες, συμπαράσταση εσ αυτή τη δύσκολη πορεία, και όσο κι αν φανεί περίεργο, και αγάπη. Αυτό έχει γεμίσει τη ψυχή μου. Με φλερτάρουν πολύ διακριτικά, μάλλον τους τρομάζω».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Γιώργο Πατούλη, σημείωσε: «Δεν το βλέπω στο οπτικό μου πεδίο. Αυτό που προέχει, είναι να προχωρήσουμε παρακάτω» και εξομολογήθηκε πως η επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Αττικής έχει επανέλθει.

«Από εδώ και πέρα με τον Γιώργο Πατούλη μπορούμε να έχουμε ένα πολύ καλό διαζύγιο και να είμαστε σωστοί γονείς για το παιδί μας» κατέληξε, αποκλείοντας το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου στο μέλλον.