Σε πελάγη ευτυχίας Μιλλούση και Πετρούνιας - Η τρυφερή ανάρτηση

Υπέροχο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε πελάγη ευτυχίας Μιλλούση και Πετρούνιας - Η τρυφερή ανάρτηση

Μία υπέροχη ανάρτηση θέλησε να κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βασιλική Μιλλούση, στην οποία πόζαρε παρέα με τον αγαπημένο της σύζυγο, Λευτέρη Πετρούνια και τη μεγάλη κόρη τους, Σοφία.

Το ζευγάρι συνεχίζει τις υπέροχες διακοπές του και φυσικά δεν χάνουν ευκαιρία από το να περάσουν λίγο χρόνο με τις κορούλες τους. Αυτό το καλοκαίρι άλλωστε ήταν υπέροχο για την οικογένεια μιας και ο Λευτέρη Πετρούνιας γύρισε από το Τόκιο με ένα ακόμα ολυμπιακό μετάλλιο, φέρνοντας μεγάλη ευτυχία στις γυναίκες της ζωής του.

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας, το βράδυ της Δευτέρας έκαναν μία βόλτα και πόζαραν στον φακό μαζί με τη Σοφία, η οποία βέβαια είχε ήδη αποκοιμηθεί στο καρότσι της, όταν ο φωτογράφος «έπιασε» τους γονείς της.

Η ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια

«Την καλύτερη παρέα έχουμε», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Βασιλική Μιλλούση.

Φόρεσαν στις κόρες τους παρόμοια μαγιό και πήγαν παραλία

Ύστερα από την επιστροφή του Λευτέρη Πετρούνια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, εκείνος μαζί με την οικογένειά του ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο γνωστός Ολυμπιονίκης αφού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο αποφάσισε να κάνει ένα «break» προκειμένου να χαλαρώσει και να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Μαζί με την σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση αλλά και τις δυο τους κορούλες είναι στο νησί της Κρήτης. Τόσο η Βασιλική Μιλλούση όσο και Λευτέρης Πετρούνιας είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Έτσι, και οι δυο δημοσίευσαν φωτογραφίες από τις διακοπές τους. Η Βασιλική Μιλλούση έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας της «Μακάρι να γινόμασταν και πάλι παιδιά... μέσα από τα μάτια τους όλα μοιάζουν πιο εύκολα» ενώ ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε «Καιρός ήταν να περάσω και λίγο χρόνο με τα κορίτσια μου».

Η ανάρτηση του Πετρούνια