Όλα Γκουντ: Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα

Πότε κάνουν πρεμιέρα;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Όλα Γκουντ: Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα του Big Brother 2, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν μία ακόμα πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ, μιας και αυτό το Σάββατο (4/9) ξεκινάει η εκπομπή τους, Όλα Γκουντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα

«Από αυτό το Σάββατο 4/9 και κάθε Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ θα είναι «ΟΛΑ ΓΚΟΥΝΤ»!

“Όλα Γκουντ” στο αληθινό ρεπορτάζ, τον εύστοχο σχολιασμό, τα πρωτότυπα θέματα και τις συνεντεύξεις με πρόσωπα που αξίζει να γνωρίσουμε καλύτερα. “Όλα Γκουντ” στην επικαιρότητα, τα θέματα που μας προβληματίζουν αλλά και σε αυτά που μας κάνουν να χαμογελάμε. “Όλα Γκουντ” στα ταξίδια, τις ζωντανές συνδέσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και στα παράξενα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα παρουσιάζουν τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή «ΟΛΑ ΓΚΟΥΝΤ» έχοντας δίπλα τους στον σχολιασμό την Αφροδίτη Γραμμέλη. Μαζί τους και ο Δημήτρης Σταρόβας. Η πιο θετική όψη της ζωής στο «Όλα Γκουντ»!

Ταυτότητα εκπομπής:

  • Αρχισυνταξία: Γεωργία Σαμπάνη
  • Σκηνοθεσία: Μιχάλης Ρουμπής
  • Ρεπορτάζ/Συνεντεύξεις: Ελένη Καρποντίνη».

Έσταξε «φαρμάκι» για Γκουντάρα και Κάκκαβα ο Παπανώτας

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Δημήτρης Παπανώτας θέλησε να σχολιάσει την πρεμιέρα του Big Brother 2 και συγκεκριμένα, τους δύο παρουσιαστές καθώς και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Την ίδια στιγμή, αναφερόμενος στους παίκτες που είδαμε να μπαίνουν στο σπίτι και συγκεκριμένα στον Παναγιώτη Πέτσα, σχολίασε πως κάθε φορά ανακυκλώνονται οι ίδιοι.

«Βρε τον Παναγιώτη!!! Πέρσι GNTM, φέτος Big Brother, ε του χρόνου κάνα σαρβάιβορ και τον επόμενο χρόνο σίγουρα ένα μαγειρικό ριάλιτι…

Πριν καταλήξει υποψήφιος τραγουδιστής σε κάνα Voice… Τέτοια ένδεια???!!!

Τελείωσαν οι παίκτες και τους παίρνουμε από την αρχή;

Η τηλεόραση στα…καλύτερά της…

Κάθε φορά βλέπουμε πλέον νεόκοπους παρουσιαστές και τους ίδιους παίκτες αντί να συμβαίνει το αντίθετο. Ελλάδα! Όλα ανάποδα…

Έχω και την Κρητικιά… νικήτρια… Το μάτι ακόμα θολό ή μου φάνηκε; Έβαλε πρόχειρα ένα λευκό παντελόνι, το συνδύασε με τοπ από το νυφικό της ξαδέλφης που παντρεύτηκε πρόσφατα…και τσουπ! Ξανά προς τη δόξα τραβά…

Αφροδίτη Γραμμέλη, όπως Παναγιώτης… Στασίδι να υπάρχει και θα πάει να ξαποστάσει… Αλήθεια με τόσες εξαρτήσεις, αφού πέρασε από όλα τα κανάλια κι όλες τις παραγωγές, με συνοπτικές μάλιστα διαδικασίες, πώς καταφέρνει να κάνει τηλεκριτική;!!!! Θα μου πεις υπάρχει δημοσιογραφία πλέον άνευ εξαρτήσεων;… Σωστό κι αυτό…

Κατά τα άλλα μια από τα ίδια.

Ο Κρητικός (στα όρια του γραφικού), η χειραφετημένη, η τικ τόκερ (!!!!!!), τα γνωστά περί μπούλινγκ, τα μοντέλα, η τραγουδιάρα, ο παρουσιαστής με προβλήματα άρθρωσης (τάμα το ‘χουν;) η παρουσιάστρια με τετραπλή κουβέρτα στο κεφάλι, από μαλλί Ινδής στάνταρ (ελπίζω ζωντανής Ινδής γιατί έχω ακούσει και κάτι μακάβρια για το μαλλί που κυκλοφορεί στην αγορά)… Και η ζωή συνεχίζεται.

Τίποτα καινούριο, τίποτα ουσιαστικό…να περνάει η ώρα και να ρέει το χρήμα. Φοβάμαι πάλι Netflix θα παίξει… Όταν αρχίσουν να κανιβαλίζονται ειδοποιήστε με…», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Παπανώτας.