Ελένη Μενεγάκη: Αυτός είναι ο λόγος που θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη

Η πραγματική αιτία!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Αυτός είναι ο λόγος που θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη

Όπως είναι λογικό οι πρεμιέρες για τις εκπομπές έχουν αρχίσει σιγά σιγά, σύμφωνα όμως με την εκπομπή Love it στον ΣΚΑΪ όπου έκανε επίσης πρεμιέρα την Δευτέρα 29/8 ανέφεραν πως η Ελένη Μενεγάκη εμπιστεύεται τους αστρολόγους της και τους χάρτες της.

Έτσι, η ίδια αποφάσισε να κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη στις 8 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, η συγκεκριμένη ημέρα σημαίνει κάτι παραπάνω για την παρουσιάστρια μιας και την Τετάρτη αποχώρησε και την Τετάρτη πρόκειται να ξαναγυρίσει.

Πάντως, οι τηλεθεατές περιμένουν πως και πως την μεγάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκης καθώς για εκείνους παραμένει η Βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης.

Δείτε παρακάτω τις πληροφορίες από την εκπομπή Love it

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή θα είναι η πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή της στο Mega

Το απόγευμα της Δευτέρας (30/8) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση για τη νέα εκπομπή που θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη στο Mega, και επί τη ευκαιρία έκανε δηλώσεις στις κάμερες για τους συνεργάτες της καθώς και για την επικείμενη πρεμιέρα της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια σχολίασε την σύντομη επιστροφή της στην ελληνική τηλεόραση ενώ αναφέρθηκε και στην αλλαγή ώρας στην εκπομπή της.

Τέλος αποκάλυψε ποια θα είναι η πρώτη καλεσμένη που θα έχει στην πρεμιέρα της στο Mega, η οποία άλλαξε ημερομηνία.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη για την εκπομπή της

«Συνειδητοποίησα ότι μου έλειψε η τηλεόραση, όταν άρχισα να ξανασκέφτομαι τον εαυτό μου μέσα σε αυτήν. Δεν μπορώ να σας πω ότι από τον Σεπτέμβρη μέχρι τον Δεκέμβρη έλεγα «εγώ γιατί δεν είμαι εκεί»; Καθόλου. Όταν άρχισα όμως να το δουλεύω στο μυαλό μου, ότι αν νιώθω και θέλω να είμαι πάλι μέσα στην τηλεόραση, είναι μια απόφαση που πρέπει να την πάρω τώρα, δηλαδή μεταξύ Γενάρη – Μάρτη. Μετά δεν έχει αξία.

Καταρχήν δεν είχα συνεργάτες. Η αρχισυντάκτριά μου, εγώ και ο παραγωγός, κλείσαμε. Τρεις μπαίναμε σε αυτό το γραφείο, κοιταζόμασταν τον Απρίλη: «Θα στήσουμε εκπομπή; Θα προλάβουμε»; Τελικά, όλα τα πράγματα έχουν τον χρόνο τους, τη σωστή στιγμή και όταν δεν τα πιέζεις και τα αφήνεις γίνονται μόνα τους.

Τρία τεταρτάκια αργότερα θα ξεκινάει η εκπομπή, μού φαίνεται υπέροχο. Δεν θα ξαναγυρνούσα πίσω σε πρωινό, ποτέ. Τελείωσε αυτό. Η ζώνη μου είναι το μεσημέρι. Τώρα, τι μία τι δύο.

Τι σημαίνει έγινε νωρίς η επιστροφή μου; Δεν ξέρω τι θα ήταν το αργά. Πρεμιέρα με Νατάσα Θεοδωρίδου βέβαια».