Σίσσυ Χρηστίδου: Η δημόσια ευχή για την κουμπάρα της, Χριστίνα Κοντοβά

«Σ’ αγαπώ κουμπαρούλα μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Η δημόσια ευχή για την κουμπάρα της, Χριστίνα Κοντοβά

Οι τελευταίες ημέρες για την Σίσσυ Χρηστίδου είναι αρκετά ιδιαίτερες καθώς πέρα από τα γενέθλια του μικρού της γιου η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να ευχηθεί επίσης δημόσια στην αγαπημένη της κουμπάρα, Χριστίνα Κοντοβά.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων έχει σήμερα 31/8 τα γενέθλιά της και όπως είναι λογικό είναι αρκετά ευτυχισμένη καθώς δίπλα της βρίσκεται και η μικρή Ada όπου πρόκειται να την υιοθετήσει.

Μάλιστα, πέρα από κουμπάρες η Σίσσυ Χρηστίδου είχε αποκαλύψει πριν από μερικούς μήνες πως πρόκειται να γίνει η νονά της. Ανήμερα των γενεθλίων της Χριστίνας Κοντοβά, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Η γνωστή παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά στην πιο δυνατή και θαρραλέα γυναίκα που ξέρω. Μας κάνεις όλες καλύτερες. Σ’ αγαπώ κουμπαρούλα μου».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου - Ανάρτηση στο Instagram

Χριστίνα Κοντοβά: Την ρώτησαν γιατί δεν υιοθέτησε Ελληνόπουλο και απάντησε δημόσια

Από την ημέρα που η Χριστίνα Κοντοβά ανακοίνωσε πως υιοθέτησε παιδάκι από την Ουγκάντα δέχτηκε πολλά μηνύματα θετικά για την πανέμορφη πράξη που έκανε. Από την άλλη ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που αναρωτήθηκαν - με πολλούς να την κράζουν - για το γεγονός πως δεν υιοθέτησε Ελληνόπουλο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει καθημερινές αναρτήσεις με τις στιγμές που περνάει στην Ουγκάντα με την κόρη της. Η ίδια περνάει πολύ καιρό στην εξωτική χώρα μέχρι να καταφέρει να γυρίσει με την μικρή της στην αγκαλιά.

Η κύρια προϋπόθεση της υιοθεσίας είναι η μητέρα να παραμείνει για ένα διάστημα στη χώρα καταγωγής του παιδιού, ώστε να γνωριστούν καλύτερα και να περάσουν μαζί χρόνο, πριν από τη μετακόμιση. Για αυτόν τον λόγο η γνωστή σχεδιάστρια είναι συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι. Φυσικά δίπλα της σε όλο αυτό το εγχείρημα είναι και ο επί χρόνια σύντροφός της Τζώνη Καλημέρης. Φαίνεται πως είναι αρκετά υποστηρικτικός με την απόφαση της συντρόφου του.

Σε πρόσφατη ανάρτηση της λοιπόν θέλησε να απαντήσει στο ερώτημα που έχουν πολλοί!

«Και επειδή μόλις πήρα μήνυμα “γιατί δεν υιοθετείς από την Ελλάδα” και με έχουν ρωτήσει πολλοί, θα απαντήσω απλά… “Τι σημασία έχει”» έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κοντοβά.