Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Φωτογραφίες με και χωρίς μποξεράκι - Τα γυμνά του Στηβ Μιλάτου πριν μπει στο Big Brother 2

Τα instastories - και όχι μόνο - που έχουν πια εξαφανιστεί

Φωτογραφίες με και χωρίς μποξεράκι - Τα γυμνά του Στηβ Μιλάτου πριν μπει στο Big Brother 2
News 01.09.2021 09:12
Από Youweekly Team

Ο δεύτερος κύκλος του Big Brother έκανε την πρεμιέρα του την Κυριακή 29/8 και ανάμεσα στις φετινές συμμετοχές είδαμε αρκετά γνώριμα πρόσωπα. Ένα από αυτά ήταν και ο Στηβ Μιλάτος.

Το γνωστό μοντέλο που μονοπώλησε πριν λίγο καιρό το ενδιαφέρον με τον γάμο express που έκανε (πήρε διαζύγιο μέσα σε δυο μήνες), μπήκε στο σπίτι του μεγάλου αδερφού αναζητώντας τον έρωτα!

Ο Στηβ πριν μπει στο Big Brother ήταν ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και όντας πια... ξανά εργένης ανέβαζε την θερμοκρασία δημοσιεύοντας συνεχώς γυμνές ή ημίγυμνες φωτογραφίες.

Δεν ήταν λίγα τα stories που πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου του κρατώντας μόνο μια πετσέτα που κάλυπτε τα... άκρως ακατάλληλα σημεία του σώματός του! Καταφέραμε να σας βρούμε κάποια στιγμιότυπα από αυτά καθώς τα περισσότερα έχουν διαγραφεί από παντού.

Η αλήθεια είναι πως... το χει το παιδί, και το ξέρει...

Οι ημίγυμνες φωτογραφίες του Στηβ Μιλάτου

Στηβ Μιλάτος γυμνός

Στηβ Μιλάτος  Big Brother

Στηβ Μιλάτος  sexy φωτογραφίες

Στηβ Μιλάτος ακατάλληλες φωτογραφίες

Στηβ Μιλάτος μπάνιο

Με ποιον παίκτη του Big Brother 2 γνωρίζεται ο Στηβ Μιλάτος αλλά στην πρεμιέρα το έπαιζαν... άγνωστοι;

Μπορεί οι κανονισμοί του Big Brother να θέλουν τους παίκτες να είναι εντελώς άγνωστοι μεταξύ τους, δύο ωστόσο από αυτούς τυχαίνει να γνωρίζονται από πριν μπουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, και μάλιστα πολύ καλά.

Οι δυο τους στην πρεμιέρα κράτησαν χαμηλούς τόνους και δεν άφησαν να φανεί πως ο ένας ξέρει τον άλλον. Κατά την είσοδό τους, έκαναν μία τυπική χειραψία και στη συνέχεια γνωρίστηκαν με τους υπόλοιπους συγκατοίκους τους.

Ο λόγος για τον Στηβ Μιλάτο και τον Παναγιώτη Πέτσα, οι οποίοι όχι μόνο γνωρίζονται αλλά φαίνεται πως κάνουν και παρέα στην κανονική τους ζωή αφού έχουν μέχρι και κοινές αναρτήσεις στα social media!

Στηβ Μιλάτος Παναγιώτης Πέτσας

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2: Ο Στηβ Μιλάτος αποκάλυψε τον λόγο που πήρε διαζύγιο μετά από δυο μήνες

Big Brother 2: Μαλλιά κουβάρια στο σπίτι - «Δεν με απασχολεί καθόλου αν δεν σας αρέσει το ύφος μου»

Share