Χαρές για τη Στεφανία Λυμπερακάκη 4 μήνες μετά τη Eurovision

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρές για τη Στεφανία Λυμπερακάκη 4 μήνες μετά τη Eurovision

Η Στεφανία Λυμπερακάκη ήταν το κορίτσι που εκπροσώπησε αντάξια την χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision 2021, μιας και μετά από χρόνια κατάφερε να βάλει την Ελλάδα και πάλι μέσα στη κορυφαία δεκάδα.

Σήμερα, η νεαρή τραγουδίστρια συνεχίζει την καριέρα της και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία αφού πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα νέο κομμάτι που έχει γίνει μεγάλο χιτ και στη χώρα μας.

Την ίδια στιγμή, η Στεφανία Λυμπερακάκη δούλεψε και ως παρουσιάστρια στην Ολλανδία, σε ένα από τα πιο γνωστά μουσικά show της χώρας.

Στεφανία Λυμπερακάκη μουσικό show

Τι συνέβη με τη Στεφανία Λυμπερακάκη λίγο μετά τη Eurovision

Αυτή τη φορά, η Στεφανία Λυμπερακάκη σημείωσε μία νέα μεγάλη επιτυχία, μιας και εμφανίστηκε ως guest star στο μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικής της Πολωνίας, το «Wakacyjna Trasa Dwójki».

Το φεστιβάλ έλαβε χώρα στις 30 Αυγούστου και εκεί, η Στεφανία ερμήνευσε το «Last Dance», το τραγούδι με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision καθώς και το νέο χιτ της, «Mucho Calor».

Τον απόλυτο πάταγο έχει κάνει ήδη η Στεφανία Λυμπερακάκη μετά την συμμετοχή της στην φετινή Eurovision με το το τραγούδι της “Last Dance”.

Τεράστια επιτυχία στην Ευρώπη για τη Στεφανία μετά το Last Dance στη Eurovision

Η νεαρή τραγουδίστρια κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια να φέρει την χώρα μας στην 10η θέση στον μουσικό διαγωνισμό και έχει ήδη αρχίσει να κατακτά τα charts της Ευρώπης.

Η ελληνική συμμετοχή συγκεκριμένα βρίσκεται στο top 20 chart της Ολλανδίας, του Βελγίου και όλων των Σκανδιναβικών χωρών, ενώ την ίδια στιγμή έχει φτάσει μέχρι και στην θέση 55 του Αγγλικού chart.

H πορεία του τραγουδιού είναι εξαιρετική σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, χαρίζοντας στην 18χρονη ερμηνεύτρια την πρώτη της ευρωπαϊκή επιτυχία.