Στιγμές απόλυτης ευτυχίας στο σπίτι της Φαίης Σκορδά

Η φωτογραφία από το όμορφο βράδυ που πέρασε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές απόλυτης ευτυχίας στο σπίτι της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά λατρεύει να περνάει χρόνο με τους γιους της και όποτε είναι free από επαγγελματικές υποχρεώσεις κάνουν πολλά πράγματα μαζί. Αγαπημένη τους όμως συνήθεια είναι να ξαπλώνουν στο κρεβάτι και να βλέπουνε μαζί ταινίες.

Χθες λοιπόν 31/8, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις τρυφερές στιγμές που πέρασε με τα αγόρια της, Δημήτρη και Γιάννη.

Η Φαίη Σκορδά απαθανάτισε τα παιδιά της να είναι ξαπλωμένα μπροστά της και να βλέπουνε μια παιδική ταινία. Μάλιστα, η ίδια είχε εξομολογηθεί πρόσφατα σε βίντεο της, πως πολλές φορές έχει συγκινηθεί με τα story των παιδικών ταινιών.

Φωτογραφία από τις ευτυχισμένες στιγμές της Σκορδά με τα παιδιά της

Έτσι περνάει τα βράδι με τα παιδιά της η Φαίη Σκορδά

Νέα αρχή στη ζωή της Φαίης Σκορδά μετά τον χωρισμό από τον Νίκο Ηλιόπουλο

Φέτος στις διακοπές της είχε περισσότερη ανάγκη από ποτέ να απομονωθεί για λίγο και να ξεκουραστεί. Ξεκινώντας τον Ιούλιο τις διακοπές της από το μαγευτικό Μεγανήσι και συνεχίζοντας στη Χαλκιδική, αλλά και στο χωριό της στις Σέρρες, η Φαίη πέρασε ένα ιδιαίτερο, αλλά πολύ όμορφο καλοκαίρι. Με μόνη συντροφιά βέβαια τις περισσότερες ημέρες τους δύο γιους της, Γιάννη και Δημήτρη, καθώς η παρουσιάστρια φέτος ήταν στην κυριολεξία ελεύθερη και ωραία μετά τον χωρισμό της πριν από μερικούς μήνες από τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο.

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Οι βόλτες στην παραλία με τα παιδιά της, τα μπάνια και τα παιχνίδια μαζί τους, οι έξοδοί τους για φαγητό ήταν το καλύτερο τονωτικό της. Φυσικά και το να βρεθεί δίπλα στους γονείς της, στον αδελφό της και στον ανιψιό της, που του έχει ιδιαίτερη αδυναμία, ήταν για εκείνη εξίσου σημαντικά. Η παρουσιάστρια έκανε στην κυριολεξία επανεκκίνηση στη διάθεσή της, δεν σταμάτησε να ποζάρει χαμογελαστή στις φωτογραφίες που ανέβαζε στα social media και είναι έτοιμη για νέα ξεκινήματα. Είναι ένας χειμώνας αλλαγών και προκλήσεων σε πολλά επίπεδα της ζωής της και ήταν επιβεβλημένο από τη ίδια ένα restart.

Νέα αρχή στη ζωή της Φαίης Σκορδά μετά τον χωρισμό από τον Νίκο Ηλιόπουλο

Ο Γιώργος Λιάγκας φυσικά και θα είναι πάλι στο πλευρό της και τη νέα σεζόν, αφού η επιστροφή του φέτος στο πλευρό της, παρά τον σκληρό ανταγωνισμό που αντιμετώπισαν, θύμιζε παλιές καλές ημέρες του «Πρωινού». Η ομάδα μπροστά από τις κάμερες συμπληρώνεται με τον Τάσο Τεργιάκη και τη νεοαφιχθείσα Φωτεινή Πετρογιάννη, ενώ η δημοσιογραφική ομάδα δέχθηκε τονωτικές ενέσεις με την προσθήκη νέων ρεπόρτερ. Το μεγάλο στοίχημα φυσικά κρίνεται στη θεματολογία, που φέτος θα ενισχυθεί στο κοινωνικό της κομμάτι, που είναι μεγάλο ατού και των δύο παρουσιαστών, ενώ δεν θεωρείται βέβαια η μεταγραφή του Γιώργου Ασημακόπουλου από το «Survivor».