Επιστρέφει ξανά στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη

Το ανακοίνωσε μέσω Facebook

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επιστρέφει ξανά στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη

Στις 8 Σεπτέμβρη αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της φαίνεται πως έχει σχηματιστεί για τα καλά. Μάλιστα, η παρουσιάστρια θα έχει τη χαρά να εντάξει εκ νέου στην εκπομπή της, μία παλιά της συνεργάτιδα από την εκπομπή της στον ALPHA.

Η Ελένη Μενεγάκη πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (30/8) την παρουσίαση για τη νέα της εκπομπή, όπου μίλησε για τους συνεργάτες της που θα βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες. Η συγκεκριμένη, πρόκειται να βρίσκεται πίσω από αυτές.

Η ανακοίνωση της νέας συνεργάτιδας της Ελένης Μενεγάκη

Ο λόγος φυσικά για την Κάλλια Καστάνη, η οποία αναλαμβάνει τα βίντεο της εκπομπής με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στην περασμένη σεζόν συνεργάστηκε με τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Έλα Χαμογέλα, ωστόσο φέτος βρήκε την ευκαιρία να επιστρέψει στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη.

«"Ελένη", την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου. Όλα αρχίζουν ξανά», έγραψε η ίδια κάτω από την ανάρτηση με την οποία ανακοίνωση τη μεταγραφή της στο Mega.

Κάλλια Καστάνη Ελένη Μενεγάκη

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη για την εκπομπή της

«Συνειδητοποίησα ότι μου έλειψε η τηλεόραση, όταν άρχισα να ξανασκέφτομαι τον εαυτό μου μέσα σε αυτήν. Δεν μπορώ να σας πω ότι από τον Σεπτέμβρη μέχρι τον Δεκέμβρη έλεγα «εγώ γιατί δεν είμαι εκεί»; Καθόλου. Όταν άρχισα όμως να το δουλεύω στο μυαλό μου, ότι αν νιώθω και θέλω να είμαι πάλι μέσα στην τηλεόραση, είναι μια απόφαση που πρέπει να την πάρω τώρα, δηλαδή μεταξύ Γενάρη – Μάρτη. Μετά δεν έχει αξία.

Καταρχήν δεν είχα συνεργάτες. Η αρχισυντάκτριά μου, εγώ και ο παραγωγός, κλείσαμε. Τρεις μπαίναμε σε αυτό το γραφείο, κοιταζόμασταν τον Απρίλη: «Θα στήσουμε εκπομπή; Θα προλάβουμε»; Τελικά, όλα τα πράγματα έχουν τον χρόνο τους, τη σωστή στιγμή και όταν δεν τα πιέζεις και τα αφήνεις γίνονται μόνα τους.

Τρία τεταρτάκια αργότερα θα ξεκινάει η εκπομπή, μού φαίνεται υπέροχο. Δεν θα ξαναγυρνούσα πίσω σε πρωινό, ποτέ. Τελείωσε αυτό. Η ζώνη μου είναι το μεσημέρι. Τώρα, τι μία τι δύο.

Τι σημαίνει έγινε νωρίς η επιστροφή μου; Δεν ξέρω τι θα ήταν το αργά. Πρεμιέρα με Νατάσα Θεοδωρίδου βέβαια».