"Κόλασε" το Instagram η πρώην παίκτρια του GNTM, Θεοδώρα Ρασέλ με το μαύρο μπικίνι της

Κορμάρα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η Θεοδώρα Ρασέλ είναι μια από τις πρώην παίκτριες του GNTM που συζητήθηκε πολύ όσο βρισκόταν μέσα στο ριάλιτι των μοντέλων. Όχι μόνο λόγω του έντονου χαρακτήρα της, αλλά και του γεγονότος πως πολλές συμπαίκτριες της θεωρούσαν πως δεν κάνει για μοντέλο.

Ένα χρόνο περίπου μετά τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, η μελαχρινή καλλονή έχει κάνει στροφή στην καριέρα της και πλέον έχει πιάσει το μικρόφωνο, έχοντας ήδη βγάλει το πρώτο της κομμάτι.

Οι αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι απίθανες, ωστόσο η τελευταία της είναι αυτή που έκανε χαμό. Η Θεοδώρα Ρασέλ, πόζαρε μαύρο μπικίνι και "κόλασε" τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η φωτογραφία της Θεοδώρας Ρασέλ με μπικίνι

«Βίωσα πολύ bullying, στεναχωριόμουν! Έκλαιγα»

Η Θεοδώρα Ρασέλ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Not και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο μπούλινγκ που έχει δεχθεί σε μικρότερη ηλικία.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, μίλησε επίσης για τις για την ενασχόλησή της με τη μουσική αλλά και για τα όσα ακούστηκαν για την απόφαση της Παρασκευής Κερασιώτη να εργαστεί σε μαγαζί εστίασης στη Μύκονο.

“Μίλησα με την Παρασκευή και της βγάζω το καπέλο, μπράβο της. Το βίωσε πολύ δύσκολα γιατί πήγε να πιάσει δουλειά και ξαφνικά γράφτηκε παντού ότι η Παρασκευή από το GNTM έγινε σερβιτόρα στη Μύκονο.

Μπράβο της και μαγκιά της γιατί θεωρώ ότι και άλλοι μπορεί να έχουν την ανάγκη και απλά κάθονται στο σπίτι τους και δεν έχουν “να φάνε” γιατί ντρέπονται να πάνε να κάνουν μια δουλειά άλλη.

Εγώ όταν πήγαινα σχολείο, λόγω του χρώματός μου, βίωσα πολύ bullying. Καρεμπέ με ενεβάζανε, Καρεμπέ με κατεβάζανε, από τον γνωστό ποδοσφαιριστή τότε. Στεναχωριόμουν πολύ, έκλαιγα”.