Το ηχηρό μήνυμα του Snik με αφορμή το τροχαίο του Mad Clip

Συγκλονισμένος με τον χαμό του φίλου του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το ηχηρό μήνυμα του Snik με αφορμή το τροχαίο του Mad Clip

Συντετριμμένος είναι εδώ και αρκετές ώρες ο Snik, από τη στιγμή που έμαθε για το τραγικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον αγαπημένο του φίλο και συνεργάτη, Mad Clip, τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9).

O Snik, αφού αποχαιρέτησε τον Mad Clip με μία πολύ συγκινητική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μία πολύ σημαντική σκέψη που έκανε με αφορμή το νέο θανατηφόρο τροχαίο.

Συγκεκριμένα, έκανε έκκληση σε όλους, να σταματήσουν να παίζουν με τη ζωή τους πίσω από το τιμόνι και να προσέχουν κάθε φορά που μπαίνουν στο αμάξι. Ανάμεσα σε αυτούς που πρέπει να προσέξουν, ο Snik έβαλε και τον εαυτό του καθώς πριν από λίγο καιρό τράκαρε και ο ίδιος αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε καθόλου.

Το μήνυμα του Snik με αφορμή τον θάνατο του Mad Clip

«Προσέξτε με τα μπ..λα, κι εγώ μαζί! Πόσα παιδιά θα φύγουν ακόμα από το τιμόνι;», έγραψε χαρακτηριστικά ο τράπερ στην ανάρτησή του.

Snik Mad Clip

"Είμαι κοντράκιας, μου αρέσει η ταχύτητα"

Ο Mad Clip, όπως φαίνεται, κι όπως είχε δηλώσει αρκετές φορές στα social media αλλά και όχι μόνο, είχε μεγάλη αγάπη για το γρήγορο αυτοκίνητό του (δείτε φωτογραφίες εδώ).

Πριν από λίγους μήνες είχε συλληφθεί από την αστυνομία γιατί σε σήμα τους δεν είχε σταματήσει, αντιθέτως τους αγνόησε και πέρασε 5 κόκκινα φανάρια για να καταφέρει να τους ξεφύγει αλλά τελικά πιάστηκε.

Μετά την έξοδό του από το κρατητήριο είχε κάνει ένα live στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στο οποίο έλεγε χαρακτηριστικά.

«Μπήκα σε αυτή την διαδικασία για να λύσω κάποιες απορίες για το συμβάν που παίχτηκε… Βγήκαν αρκετά και μιλάνε περί δολοφόνε, φανάρια και ιστορίες… Καταδίωξη έγινε καταδίωξη ήμουν στο δρόμο και έτρεχα είμαι κοντράκιας και μου αρέσει η ταχύτητα…

Ότι έτρεχα, έτρεχα έχω βγει πλακωμένος και με κυνηγάει ένα περιπολικό μέσα στο τούνελ, εννοείται επειδή το αυτοκίνητο μου είναι μεγάλα κυβικά και γρήγορο ξέφυγα από το περιπολικό. Στην πρώτη έξοδο μετά την εθνική και τυχαίνει την ώρα που βγαίνω να μου την πέφτει η ομάδα ΔΙΑΣ…

Δεν θα έβαζα κανέναν σε κίνδυνο σταμάτησα, τα παλικάρια φώναζαν και υπήρχε πολύ ένταση. Με συνόδευσαν στο τμήμα του Μοσχάτο η ομάδα ΔΙΑΣ… Αν πέρναγα τα φανάρια που έλεγαν θα ήμουν αυτόφωρο, είναι μόδα στο να κράζουμε την ραπ και την τραπ μουσική…»

Ενώ μετά αποκάλυψε πως λατρεύει την ταχύτητα και πως ναι, έτρεχε συχνά. Κάτι που όπως φαίνεται του κόστισε αφού αυτή την φορά ξεπέρασε κατά πολύ τα όρια.