Σε σοκ ο Stan με τον θάνατο του Mad Clip - «Πρώτα χάσαμε τον Παντελή...»

Με δάκρυα στα μάτια ο τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε σοκ ο Stan με τον θάνατο του Mad Clip - «Πρώτα χάσαμε τον Παντελή...»

Με μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Stan θέλησε να αποχαιρετήσει τον Mad Clip που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα, και να τονίσει πόσο σημαντικό είναι να προσέχει κανείς στον δρόμο.

Όπως έκανε νωρίτερα ο Snik, έτσι και o Stan, με δάκρυα στα μάτια παρακάλεσε τους διαδικτυακούς του φίλους να προσέχουν με το αυτοκίνητο και να μην βάζουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο τροχαίο δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη, το οποίο είχε επίσης σοκάρει το Πανελλήνιο πριν από πέντε χρόνια.

Οι αναρτήσεις του Stan για τον θάνατο του Mad Clip

«Παιδιά, είμαι φρικαρισμένος όπως είστε και όλοι εσείς. Χθες το βράδυ ήμασταν μαζί με τον Mad Clip, μαζί και με πολλούς ακόμα φίλους… Είναι απίστευτο όλο αυτό το πράγμα το οποίο έγινε… Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλους τους δικούς του ανθρώπους. Δεν ξέρω, ρε γαμώτο. Πρώτα χάσαμε τον Παντελή με αυτό τον τρόπο και τώρα χάθηκε ένα ακόμα τόσο νέο, γεμάτο ζωή παιδί. Είναι κρίμα.

Πραγματικά το λέω, όλοι εσείς που βγαίνετε, ρε παιδιά, παίρνετε ένα αυτοκίνητο και μπορεί να έχετε πιει ή οτιδήποτε πριν, παρακαλώ πολύ πάρτε ένα ταξί, δώστε το αμάξι σε έναν φίλο σας, μην τρέχετε. Είναι κρίμα να χάνονται άδικα τόσες πολλές ζωές κάθε χρόνο από τον ίδιο λόγο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Stan στα βίντεο που ανέβασε.

Άφησαν λουλούδια στο σημείο του τροχαίο του Mad Clip η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση πως ο Mad Clip, ο αγαπημένος 34χρονος τράπερ άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, σε τροχαίο δυστύχημα που είχε κατά την επιστροφή του από τον γάμο φιλικού του ζευγαριού.

Η Τάμτα και ο αγαπημένος της σύντροφος, Πάρις Κασιδόκωστας, βρίσκονταν μαζί του στον γάμο και μάλιστα η τραγουδίστρια, ήταν συγκλονισμένη μόλις έμαθε τι ακριβώς συνέβη. Όπως εξήγησε και η ίδια λίγες ώρες πριν, της εξηγούσε ποια είναι τα μελλοντικά του σχέδια, και όλα αυτά έσβησαν πάνω στο δρόμο.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος στη Βουλιαγμένη και άφησε μία λευκή ανθοδέσμη, στη μνήμη του αγαπημένου τράπερ. Η Τάμτα, εμφανώς συντετριμμένη με τον θάνατο του καλού της φίλου και συνεργάτη, ξαπόστασε στο πλευρό του συντρόφου της και στη συνέχεια έφυγαν μαζί.