Σε άσχημη κατάσταση η Ζόζεφιν με τον θάνατο του Mad Clip

Η συγκλονιστική ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε άσχημη κατάσταση η Ζόζεφιν με τον θάνατο του Mad Clip

Μία από τις πιο καλές φίλες του Mad Clip, η Ζόζεφιν, με την οποία μάλιστα συνεργάστηκαν πριν από μερικούς μήνες στην μεγάλη επιτυχία «Φήμη». Η αγαπημένη τραγουδίστρια, δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει την είδηση για τον χαμό του τράπερ και εξέφρασε την αμέριστη λύπη της με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram.

Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο φαίνονται οι δυο τους να διασκεδάζουν μαζί ενώ λίγο αργότερα έκανε και μία ιδιαίτερη ανάρτηση στο Instagram της, προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση στους διαδικτυακούς της φίλους.

Οι αναρτήσεις της Ζόζεφιν για τον θάνατο του Mad Clip

«Η καρδιά μου πονάει. Αδερφέ μου αναπαύσουν εν ειρήνη», έγραψε χαρακτηριστικά η Ζόζεφιν στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram της.

Σε σοκ ο Stan με τον θάνατο του Mad Clip

Με μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Stan θέλησε να αποχαιρετήσει τον Mad Clip που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα, και να τονίσει πόσο σημαντικό είναι να προσέχει κανείς στον δρόμο.

Όπως έκανε νωρίτερα ο Snik, έτσι και o Stan, με δάκρυα στα μάτια παρακάλεσε τους διαδικτυακούς του φίλους να προσέχουν με το αυτοκίνητο και να μην βάζουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο τροχαίο δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη, το οποίο είχε επίσης σοκάρει το Πανελλήνιο πριν από πέντε χρόνια.

«Παιδιά, είμαι φρικαρισμένος όπως είστε και όλοι εσείς. Χθες το βράδυ ήμασταν μαζί με τον Mad Clip, μαζί και με πολλούς ακόμα φίλους… Είναι απίστευτο όλο αυτό το πράγμα το οποίο έγινε… Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλους τους δικούς του ανθρώπους. Δεν ξέρω, ρε γαμώτο. Πρώτα χάσαμε τον Παντελή με αυτό τον τρόπο και τώρα χάθηκε ένα ακόμα τόσο νέο, γεμάτο ζωή παιδί. Είναι κρίμα.

Πραγματικά το λέω, όλοι εσείς που βγαίνετε, ρε παιδιά, παίρνετε ένα αυτοκίνητο και μπορεί να έχετε πιει ή οτιδήποτε πριν, παρακαλώ πολύ πάρτε ένα ταξί, δώστε το αμάξι σε έναν φίλο σας, μην τρέχετε. Είναι κρίμα να χάνονται άδικα τόσες πολλές ζωές κάθε χρόνο από τον ίδιο λόγο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Stan στα βίντεο που ανέβασε.