Δήμητρα Αλεξανδράκη: Σοκάρουν τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε με τον Mad Clip πριν το τροχαίο

«Την Παρασκευή σου είπα απλά ζήσε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Σοκάρουν τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε με τον Mad Clip πριν το τροχαίο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε να κάνει δύο πολύ συγκινητικές αναρτήσεις, δημοσιεύοντας την τελευταία συνομιλία που είχε με τον Mad Clip, λίγες μέρες πριν σκοτωθεί σε τροχαίο.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους είχαν μιλήσει για το πώς αλλάζουν οι άνθρωποι όταν έχουν να διαχειριστούν τη φήμη τους και είχαν κάνει μία πολύ ειλικρινή συζήτηση.

Η ίδια δεν αποκάλυψε όλα όσα είχαν πει μιας και του υποσχέθηκε πως αυτά θα μείνουν μεταξύ τους. Εξίσου σοκαρισμένη με το γεγονός ήταν και η Τάμτα η οποία μάλιστα βρισκόταν μαζί με τον Mad Clip λίγο πριν το τροχαίο.

Οι αναρτήσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τον Mad Clip

«Την Παρασκευή σου είπα απλά ζήσε! Καλό παράδεισο! Συλλυπητήρια στην οικογένεια! Δυστυχώς δεν υπάρχουν λόγια και καμιά παρηγοριά! Χάρηκα που γνώρισα τον Peter! Και όσα είπαμε θα μείνουν μεταξύ μας όπως σου υποσχέθηκα!», έγραψε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην ανάρτησή της.

Δήμητρα Αλεξανδράκη Mad Clip

Mad Clip τροχαίο

Το ηχηρό μήνυμα του Snik με αφορμή το τροχαίο του Mad Clip

Συντετριμμένος είναι εδώ και αρκετές ώρες ο Snik, από τη στιγμή που έμαθε για το τραγικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον αγαπημένο του φίλο και συνεργάτη, Mad Clip, τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9).

O Snik, αφού αποχαιρέτησε τον Mad Clip με μία πολύ συγκινητική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μία πολύ σημαντική σκέψη που έκανε με αφορμή το νέο θανατηφόρο τροχαίο.

Συγκεκριμένα, έκανε έκκληση σε όλους, να σταματήσουν να παίζουν με τη ζωή τους πίσω από το τιμόνι και να προσέχουν κάθε φορά που μπαίνουν στο αμάξι. Ανάμεσα σε αυτούς που πρέπει να προσέξουν, ο Snik έβαλε και τον εαυτό του καθώς πριν από λίγο καιρό τράκαρε και ο ίδιος αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε καθόλου.

«Προσέξτε με τα μπ..λα, κι εγώ μαζί! Πόσα παιδιά θα φύγουν ακόμα από το τιμόνι;», έγραψε χαρακτηριστικά ο τράπερ στην ανάρτησή του.

Snik Mad Clip