Συντετριμμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Η σπαρακτική ανάρτηση για τον Mad Clip

Πολύ δύσκολες ώρες....

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συντετριμμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Η σπαρακτική ανάρτηση για τον Mad Clip

Σε πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός χώρος μετά την είδηση του θανατού του Mad Clip. Ανάμεσα στους φίλους που τον αποχαιρέτησαν δημόσια ήταν και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο γνωστός τράπερ έχασε ξαφνικά την ζωή του, μετά από δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Βουλιαγμένη, λόγω ανεπτυγμένης ταχύτητας.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που γνώριζε προσωπικά τον Mad Clip λόγω της φιλίας του με τον Snik, -δείτε εδώ την ανάρτησή του- έστειλε το αντίο της, με μια ανάρτηση στα social media.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε στο instagram της ένα μαύρο φόντο και έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυά μου. Αναπαύσου εν ειρήνη γλυκέ μου».

Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον θάνατο του Mad Clip

Ηλιάνα Παπαγεωργίου σπαρακτική ανάρτηση για τον Mad Clip

Αυτό το αμάξι περνούσε από το σημείο που έγινε το δυστύχημα του Mad Clip - Το αναζητούν οι αρχές

Εξηγήσεις προσπαθούν να βρουν οι Αρχές γύρω από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του 34χρονου τράπερ, Mad Clip. Στο προσκήνιο πλέον έχει μπει ένα νέο αμάξι που περνούσε από το σημείο.

Ένα λευκό Audi R8 που φέρεται να πέρασε από το σημείο τη στιγμή που η μαύρη Porsche του Mad Clip έχανε τον έλεγχο και σε μια τρελή πορεία “έσκαγε” στην κολόνα, αναζητούν, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι Αρχές προκειμένου να δουν αν και ποια εμπλοκή έχει στο θανατηφόρο δυστύχημα της παραλιακής.

Ένα ενδεχόμενο που ανατρέπει την υπόθεση και δημιουργεί νέα δεδομένα που πρέπει να διερευνηθούν σε βάθος. Μέχρι στιγμής, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το συγκεκριμένο super car δεν έχει εντοπιστεί αν και έχει δοθεί σήμα σε όλα τα περιπολικά για τον εντοπισμό του.

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας διερευνούν σε βάθος τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η μαύρη Porsche του Mad Clip έφυγε από το δρόμο και με ταχύτητα μεγαλύτερη των 150 χιλιομέτρων την ώρα, καρφώθηκε σε μια κολώνα με τραγικό αποτέλεσμα για τον 34χρονο τράπερ.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ενώ το όχημα -ιδιαίτερα μεγάλης ιπποδύναμης- εκινείτο στη δεξιά λωρίδα περνώντας τον πράσινο φωτεινό σηματοδότη στη διασταύρωση με το δρόμο που οδηγεί στον Λαιμό της Βουλιαγμένης, ο οδηγός αρχίζει να χάνει τον έλεγχο, πλαγιολισθαίνει και 100 μέτρα πιο κάτω σκάει πάνω σε κολόνα φωτισμού.

Το κακό, λένε οι αστυνομικοί, είναι ότι προσέκρουσε ακριβώς στην πόρτα του οδηγού με αποτέλεσμα να διπλώσει και να εγκλωβίσει τον Mad Clip μέσα σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι οι πυροσβέστες έκαναν δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον οδηγήσουν στον Ευαγγελισμό όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.