La Casa de Papel: Αυτή είναι η πρεμιέρα για τον πέμπτο κύκλο της σειράς

Θα φέρει τα πάνω κάτω - Το μεγάλο spoiler και όλα όσα θα δούμε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
La Casa de Papel: Αυτή είναι η πρεμιέρα για τον πέμπτο κύκλο της σειράς

Η σειρά του Netflix «La Casa de papel» κοινώς η «Τέλεια ληστεία» ήταν από τις λίγες που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς από την πρώτη κιόλας σεζόν της σειράς αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο.

Μάλιστα, ανάμεσά τους είναι και οι φανατικοί Έλληνες - φίλοι του Netflix όπου από σήμερα έχουν την δυνατότητα να δουν τα πρώτα πέντε επεισόδια του φινάλε. Από την άλλη τα άλλα πέντε πρόκειται να προβληθούν στην δημοφιλή πλατφόρμα στις 3 Δεκεμβρίου 2021.

Το Netflix δεν στάθηκε εκεί, καθώς κυκλοφόρησε ένα βίντεο το οποίο είχε διάρκεια 2 λεπτών και μέσα σε εκείνο έδειχνε όλα όσα είχαν συμβεί στις προηγούμενες σεζόν.

Ο Άλεξ Πίνα ο οποίος είναι και ο δημιουργός της σειράς ανέφερε χαρακτηριστικά τι πρόκειται να δούμε την ερχόμενη σεζόν. «Η συμμορία είναι κλεισμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Κατάφεραν να διασώσουν την Λισαβόνα αλλά τα δύσκολα τώρα ξεκινούν καθώς έχασαν έναν δικό τους. Ο Καθηγητής συλλαμβάνεται από την Σιέρρα και για πρώτη φορά, δεν έχει κάποιο σχέδιο απόδρασης. Πάνω που νόμιζαν όταν τα χειρότερα πέρασαν, ένας νέος αντίπαλος μπαίνει στην αρένα και είναι ο πιο ισχυρός όλων: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία κοντεύει και μια επιχείρηση που ξεκίνησε σαν ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο».

Δείτε επίσης ποια σειρά του Netflix πρόκειται να έρθει για πρώτη φορά από την Δεύτερα 6 Σεπτεμβρίου ενώ θα προβάλλεται καθημερινά από τις 23:00 στο OPEN, με διπλό επεισόδιο.

Οι τίτλοι των πέντε επεισοδίων είναι οι εξής:

#1 «The End of the Road»

#2 «Do You Believe in Reincarnation?»

#3 «Welcome to the Show of Life»

#4 «Your Place in Heaven»

5 «Live Many Lives»

La Casa de Papel: Η «Τόκιο» αποχαιρετά την σειρά - «Τι ωραίο ταξίδι...»

Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix είναι αναντίρρητα το “La Casa de Papel” και κατάφερε από την πρώτη κιόλας σεζόν να αγαπηθεί παγκοσμίως.

Σε λίγο καιρό θα προβληθεί η πέμπτη και τελευταία σεζόν της σειράς και πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα.

Μια από τις βασικές και αγαπημένες πρωταγωνίστριες είνα η Ursula Corbero, η γνωστή Τόκιο της σειράς, η οποία αποχαιρέτησε δημόσια την σειρά και τους συμπρωταγωνιστές της με μια συγκινητική ανάρτηση, ενώ πριν λίγο καιρό μας έδειξε την μητέρα της.

Η ανάρτηση της Ursula Corbero για το La Casa De Papel

«Το τέλος έφτασε. Τι ωραίο ταξίδι. Θα μου λείψουν τόσο πολύ οι συνεργάτες μου. Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και την υποστήριξη και ελπίζω πως ετοιμάσαμε την τελευταία σεζόν που όλοι αξίζετε».