Λεωνίδας Κακούρης: Σπάνια βραδινή έξοδος με την σύζυγό του - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Μαζί στην παράσταση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λεωνίδας Κακούρης: Σπάνια βραδινή έξοδος με την σύζυγό του - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Μαζί με την σύζυγό του, ο Λεωνίδας Κακούρης παρακολούθησε την θεατρική παράσταση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, «Η παγίδα». Αν και το ζευγάρι έχει επιλέξει να μην κάνει αρκετά συχνά δημόσιες εμφανίσει, μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. (Δείτε εδώ την τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του).

Μάλιστα, στην παράσταση που παρακολούθησαν θα συμμετείχε και ο τηλεοπτικός Δούκας Σεβαστός από τις «Άγριες Μέλισσες». Τελικά τα σχέδια άλλαξαν εξαιτίας της πανδημίας που ακύρωσε τα θεατρικά του πλάνα. Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr απαθανάτισε το ζευγάρι.

Δείτε παρακάτω τις κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού

Λεωνίδας Κακούρης με την σύντροφό του

Σπάνια έξοδος για το ζευγάρι - Κακούρη

Κυριακίδης - Κακούρης

Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει: «Η κόρη μου δεν βλέπει Άγριες Μέλισσες»

Καλεσμένος στον καναπέ του Dot βρέθηκε ο Λεωνίδας Κακούρης, λίγο μετά το φινάλε των Άγριων Μελισσών, ο οποίος μεταξύ άλλων προχώρησε σε μία απίστευτη εξομολόγηση για την οικογένειά του και για τα παιδιά του, αποκαλύπτοντας πως η κόρη του δεν παρακολουθεί τη σειρά.

Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Κακούρη για τις Άγριες Μέλισσες

«Η οικογένειά μου είναι μια κανονική οικογένεια, άντρας, γυναίκας, δύο παιδιά… Και σκυλί. Δεν είμαστε καρτ ποστάλ… Η κόρη μου είναι 15 ετών και ο γιος μου 11. Είναι πολύ καλά παιδιά, συνεννοούμαστε. Η κόρη μου, βέβαια, είναι στη σκληρή εφηβεία, στο κομμάτι οικοδομή, που λέω εγώ. Κάνω αναδρομή στη δική μου εφηβεία. Και σε εμένα έφταιγαν τα πάντα, ένιωθα ότι πιέζομαι και δεν ήξερα τον λόγο που πιέζομαι. Είμαστε στα καλά μας τώρα» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Κακούρης, αναφορικά με τις Άγριες Μέλισσες: «Δεν το παρακολουθούν το έργο τα παιδιά μου. Η κόρη μου βλέπει σειρές στο Netflix. Δεν λέω ότι αν τύχει κάποιο επεισόδιο, θα κάτσει να το δει. Η γυναίκα μου βλέπει φανατικά».