Ελένη Τσολάκη: Επιστρέφει στο πρωινό - Πρεμιέρα με το «Open Weekend»

Είναι επίσημο!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Τσολάκη: Επιστρέφει στο πρωινό -  Πρεμιέρα με το «Open Weekend»

Είναι επίσημο πλέον, καθώς η μεγάλη πρεμιέρα για το «Open Weekend» πλησιάζει ενώ στο τιμόνι της παρουσίασης θα είναι η Ελένη Τσολάκη. Από τις 11 Σεπτεμβρίου η ίδια μαζί με την ομάδα της θα μας λέει "Καλημέρα" στις 09:50.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή θα έχει λαμπερούς καλεσμένους αλλά και αγαπημένα πρόσωπα τα οποία θα έρχονται στο στούντιο. Ακόμα η εκπομπή θα συνδέεται με όλη την Ελλάδα και θα μεταφέρει τις πιο όμορφες εικόνες παρέα με ανθρώπους που αξίζει να ακουστούν.

Μαζί με την Ελένη θα είναι και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ενώ στην παρέα τους θα συμμετέχουν η Μαρία Φραγκάκη και ο Δημήτρης Μηλιόγλου. Ο Βασίλης Αναστασόπουλος αναλαμβάνει το ειδησεογραφικό κομμάτι της εκπομπής και θα έχει όλο το ρεπορτάζ για τα θέματα της επικαιρότητας.

Η διεθνούς φήμης chef Ντίνα Νικολάου αποκαλύπτει αγαπημένες της συνταγές και μαγειρεύει τα πιο νόστιμα πιάτα, δίνοντας όλες τις συμβουλές για το τέλειο αποτέλεσμα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ελένης Τσολάκη

Η δήλωση της Τσολάκη για το σάλο που είχε ξεσπάσει με την εκπομπή του Λιάγκα στον ΣΚΑΪ

Συνέντευξη εφ'ολης της ύλης παραχώρησε η Ελένη Τσολάκη, μετά το φινάλε της εκπομπής Καλοκαίρι Not στο OPEN. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον σάλο που είχε ξεσπάσει στον ΣΚΑΙ με τον Γιώργο Λιάγκα έπειτα από σχόλια που είχαν κάνει.

Η ίδια μιλώντας στο στο Enjoy της Κυριακάτικης Δημοκρατίας και την Μαρία Ανδρέου σχολίασε την απόφασή της να αποστασιοποιηθεί από όσα είχαν συμβεί.

Όσα είπε η Τσολάκη για Λιάγκα και ΣΚΑΙ

Πιστεύεις ότι η απόφασή σου να απέχεις από τον ΣΚΑΪ και όσα συνέβησαν στη μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, το πρόστιμο του ΕΣΡ, ήταν σοφή;

Μου έκανε καλό, ψυχολογικά έπρεπε να αποστασιοποιηθούμε από τα γεγονότα, να κάνω δυο βήματα πίσω και να παρατηρήσω εμένα και τι θέλω να δώσω πραγματικά στους τηλεθεατές μου. Το διάστημα που από επιλογή έμεινα εκτός τηλεόρασης δούλεψα με τον εαυτό μου, με βάση όλα όσα έχουν συμβεί στην επαγγελματική μου καριέρα και γενικότερα, και η αλήθεια είναι ότι τα μαθήματα που αποκόμισα ήταν πολλά. Έκανα την αυτοκριτική μου σχετικά με το κομμάτι ευθύνης που έχει ο καθένας μας, όταν παρουσιάζει μια εκπομπή. Το κυριότερο μάθημα που πήρα είναι ότι δεν πρέπει να είμαι ευκολόπιστη με τους ανθρώπους και να μην αντιμετωπίζω τη δουλειά μου με ρομαντισμό. Συνεχίζω να είμαι καλοπροαίρετη με τους άλλους, αλλά πλέον συζητώ τα πάντα ενδελεχώς για να καταλάβω τη φιλοσοφία των συνεργατών μου.