Έγκυος η Παρασκευή Κερασιώτη; Η φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα και η απρόσμενη απάντησή της

Η αποκάλυψη της πρώην παίκτρια του GNTM

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έγκυος η Παρασκευή Κερασιώτη; Η φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα και η απρόσμενη απάντησή της

Μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα ανέβασε πριν μερικές μέρες η Παρασκευή Κερασιώτη. Φυσικά, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να την ρωτήσουν αν είναι έγκυος.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, που συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, όπως και αυτήν την αλλαγή που πρόκειται να κάνει, δημοσίευσε μια φουσκωμένη κοιλίτσα, με τους followers της να μένουν άναυδοι.

Ωστόσο, η ίδια, λίγο αργότερα, δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία και ξεκαθάρισε πως ούτε είναι έγκυος ούτε και ανήκει σε αυτήν η κοιλίτσα.

Συγκεκριμένα, η Παρασκευή έγραψε: “Με ρωτήσατε πάρα πολύ αν είμαι έγκυος, όχι η κοιλίτσα δεν ήταν δικιά μου”.

Η αποκάλυψη της Παρασκευής Κερασιώτη για την φουσκωμένη κοιλίτσα

Έγκυος η Παρασκευή Κερασιώτη;

«Έχω βιώσει πολύ ρατσισμό λόγω της καταγωγής μου...»

Την Παρασκευή Κερασιώτη την γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM» όπου είχε καταφέρει να φτάσει αρκετά μακριά, καθώς ήταν στον μεγάλο τελικό.

Η ίδια μπορεί να έφτασε μέχρι την πηγή και να μην ήπιε νερό όμως επειδή άφησε το δικό της στίγμα μέσα στο παιχνίδι, ο κόσμος την αγάπησε ιδιαίτερα καθώς η εξέλιξή της ήταν εντυπωσιακή.

Πλέον η Παρασκευή Κερασιώτη έχει δηλώσει πως δεν πρόκειται να αφήσει τον χώρο του μόντελινγκ μέχρι να ολοκληρώσει τους στόχους της μιας και είχε προκληθεί ένας μεγάλος ντόρος για το γεγονός ότι η ίδια δουλεύει και ως σερβιτόρα σε ένα μαγαζί στην Μύκονο.

Βέβαια, η απήχηση που έχει στα social media είναι μεγάλη αφού πέρα από τις δουλειές που έχει κάνει ως μοντέλο δημοσιεύει και προσωπικές της στιγμές αλλά και μιλάει με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ίδια αυτή τη φορά και έχοντας ελεύθερο χρόνο επέλεξε να κάνει ένα Q&A στο Instagram. Μάλιστα, ανάμεσα στα ερωτήματα που δέχτηκε, λοιπόν, ήταν και αυτό που αφορούσε στον ρατσισμό που έχει βιώσει. Τότε, η Παρασκευή Κερασιώτη έγραψε:

“Γενικά έχω βιώσει πολύ ρατσισμό λόγω της καταγωγής μου, που δεν θα μπορέσω ποτέ να καταλάβω τον λόγο και είναι κάτι που πρέπει να σταματήσει επιτέλους. Αγαπάω και εμένα και την καταγωγή μου και αυτό θα πρέπει να κάνουμε όλοι”.

Η ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη