Ευχάριστα νέα για τον Τάσο Τρύφωνος

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευχάριστα νέα για τον Τάσο Τρύφωνος

Επίσημη ανακοινώση για την πρεμιέρα του Αδύναμου Κρίκου και τον Τάσο Τρύφωνος -ο οποίος νόσησε πρόσφατα από κορωνοϊό- εξέδωσε νωρίτερα ο ΣΚΑΙ. Συγκεκριμένα, η 3η σεζόν κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στις 18.40 και το twitter θα πάρει φωτιά.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τον Τάσο Τρύφωνος και τον Αδύναμο Κρίκου

Κάθε Σαββατοκύριακο, 8 αποφασιστικοί παίκτες στέκονται απέναντι στον Τάσο με έναν στόχο: να κερδίσουν έως και 10.000€. Η διαδρομή προς τον τελικό έχει ερωτήσεις κάθε είδους, περιορισμένο χρόνο και έναν παρουσιαστή που «δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω».

Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, οι πρώτοι παίκτες της χρονιάς έρχονται έτοιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις, να πουν bank την κατάλληλη στιγμή και να μπουν στην τελική ευθεία για το έπαθλο. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο…Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος με τον Τάσο Τρύφωνος

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.40, στον ΣΚΑΪ.

«Άρχισε να με πιάνει ημικρανία, αυχενικό, αναγούλα και πολλά άλλα»

Ο Τάσος Τρύφωνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not». Μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη συνέντευξη που πήρε από τη Μαρινέλλα για λογαριασμό του ΡΙΚ και της εκπομπή «Τετ-Α-Τετ».

Την ίδια στιγμή, μίλησε και για το τηλεπαιχνίδι «Αδύναμος Κρίκος», το οποίο θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν στον ΣΚΑΪ.

«Έρχομαι από Κύπρο στο σπίτι της Μαρινέλλας για τη συνέντευξη. Έχει ετοιμάσει φαγητά για να μας υποδεχτεί. Κάθομαι δίπλα στο τζάκι που είναι αναμμένο. Είμαι άγρυπνος, κουρασμένος, έχω πετάξει. Μετά από λίγη ώρα άρχισε να με πιάνει ημικρανία, αυχενικό, αναγούλα και πολλά άλλα.

Η Μαρινέλλα να έχει όρεξη να μιλήσει, είχε 30 χρόνια να μιλήσει στην τηλεόραση. Να μου λέει απίστευτα πράγματα για τον Καζαντζίδη, την καριέρα της, τη ζωή της και εγώ εκείνη την ώρα λέω κρατήσου, κρατήσου… Περιμένεις μια συνέντευξη, αλλά δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί εκείνη την ώρα. Εντάξει, τα καταφέραμε.

Είναι πολύ συγκινητικό που αγάπησε ο κόσμος την επαναφορά του «Κρίκου» μετά από 20 χρόνια στην Ελλάδα. Όταν ανέλαβα πρώτη φορά το ανέλαβα για την Κύπρο οπότε φοβήθηκα τη σύγκριση αλλά δεν ήταν τόσο συγκρίσιμα τα πράγματα. Παρόλα αυτά επειδή είναι το πιο δύσκολο φορμάτ για τον παρουσιαστή πήρα την Έλενα τηλέφωνο, με την οποία έχουμε πολύ ωραία σχέση. Πήρα με χαρά και μου λέει “ωχ!”. Μου είπε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η συμβουλή που με ξεκλείδωσε είναι “δεν θα κάνεις εμένα ούτε την Εγγλέζα αλλά τον εαυτό σου”».