Big Brother 2: Είναι γυναίκα και μπήκε στο σπίτι για να βρει… γυναίκα - Ποια παίκτρια είναι ομοφυλόφιλη;

Αυτό σίγουρα δεν το περιμένατε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother 2: Είναι γυναίκα και μπήκε στο σπίτι για να βρει… γυναίκα - Ποια παίκτρια είναι ομοφυλόφιλη;

Τις τελευταίες μέρες το κοινό παρακολουθεί με αγωνία τις τελευταίες εξελίξεις μέσα από το σπίτι του Big Brother. Και ενώ μέχρι στιγμής έχουν αναπτυχθεί κάποια ειδύλλια, αφού αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι μέσα στο σπίτι υπάρχει και μία γυναίκα που είναι ομοφυλόφιλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, η συγκεκριμένη παίκτρια δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τις επιλογές της, σε αντίθεση με τους παίκτες του περσινού κύκλου, τον Θέμη Κανέλλο και τον Νικόλα Παπαπαύλου που εξ' αρχής αποκάλυψαν τις προτιμήσεις τους.

Μάλιστα, ήδη από την πρεμιέρα έχει γίνει γνωστό πως στο σπίτι υπάρχει και κάποιος άνδρας ομοφυλόφιλος, αποκάλυψη που έγινε και μέσα από τον Θέμη Κανέλλο που είπε ότι μέσα στο ριάλιτι υπάρχει ένας πρώην του.

Η πικάντικη ιστορία από την περίοδο που ήταν στρίπερ ο παίκτης του Big Brother, Στηβ Μιλάτος

Το όνομά του πλέον ακούγεται πολύ καθώς συμμετέχει στο Big Brother αλλά... και παλιότερα ο Στηβ Μιλάτος είχε καταφέρει να πολυσυζητηθεί με τις δηλώσεις που έκανε.

Στο παρελθόν έχει βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, κι έχει αποκαλύψει πολύ πικάντικες και προσωπικές του ιστορίες από την περίοδο που χόρευε σε bachelor party.

«Έγινε κάτι και σταμάτησα να είμαι στρίπερ. Μπορεί να δείχνω “ροκ”, αλλά είμαι παλαιών αρχών σε κάποια πράγματα. Πήγα σε ένα μπάτσελορ πάρτι… Ήταν σε σπίτι, με πέντε γυναίκες. Ήμουν μαζί με έναν φίλο μου. Τον πήρα μαζί και χορέψαμε. Τελικά υπήρξε συνεύρεση μεταξύ κουμπάρας και νύφης και εμένα και του φίλου μου μαζί. Αυτό με σόκαρε! Με ενόχλησε η ιδέα ότι αύριο παντρεύεται. Αν έχεις απωθημένα δεν παντρεύεσαι. Τότε σταμάτησα να χορεύω. Δεν θέλω να χαλάσω την ιδέα που έχω για τις γυναίκες.

Με τη γυναίκα μου αποφασίσαμε να κάνουμε τα μπάτσελορ πάρτι μας μαζί, στο ίδιο μαγαζί, σε αντίθετα τραπέζια. Παλιά δεν υπήρχαν αυτά. Το μπάτσελορ πάρτι είναι ξενόφερτο. Εγώ είμαι πιο παραδοσιακός» αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, το γνωστό μοντέλο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Στηβ Μιλάτος χώρισε μετά από 2 μήνες γάμου και τώρα δηλώνει ελεύθερος και ωραίος...