Ελεονώρα Μελέτη: «Στα 16 βγαίναμε σινεμά στις 8:00 άβαφες»

Απρόσμενη ανάρτηση από την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: «Στα 16 βγαίναμε σινεμά στις 8:00 άβαφες»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε να μοιραστεί μερικές σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους σχετικά με το πόσο πολύ αλλάζουν οι εποχές μέσα στα χρόνια.

Συγκεκριμένα εξήγησε πώς συμπεριφερόταν η ίδια όταν ήταν 16 ετών και το συνέκρινε με τα 16χρονα σήμερα, κάνοντας μάλιστα και μία αναφορά στην κόρη της, Αλεξάνδρα, την οποία τελευταία βλέπουμε όλο και πιο συχνά στο Instagram της.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

«Δεν ξέρω τι γίνεται σήμερα, στην εποχή μου όμως στα 16, βγαίναμε Σάββατο για σινεμά στην προβολή των 20:00 και μετά ντερλικώναμε στα Wendy’s. Δώδεκα η ώρα ήμασταν σπίτι. Και το άλλο το “σοκαριστικό” (ειρωνεύομαι) είναι ότι βγάιναμε ΑΒΑΦΕΣ. Και με φλατ παπούτσι. Άντε να ήταν τρακτερωτό.

Αν όντως “αλλάζουν” ΤΟΣΟ οι εποχές, η Άλεξ στα 8 της, θα πρέπει να ανοίξει την πόρτα και να μου πει: μη με περιμένεις, θα πάω για σούσι και μετά για ποτό στο κέντρο. Τα έχω υπολογίσει μαθηματικά. Αν πιστεύεις πως αυτό δεν θα συμβεί ποτέ, τότε συμφωνείς πως ίσως “δεν αλλάζουν τόσο οι εποχές” τουλάχιστον όχι από μόνες τους», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στο Instagram.

Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Το νέο βίντεο με τις δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη για το Mega

Ένα απολαυστικό βίντεο ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του Mega η Ελεονώρα Μελέτη, λίγο πριν την έναρξη της νέας της εκπομπής. Στο συγκεκριμένο βίντεο, μίλησε για τα προγράμματα που θα παρακολουθεί στο κανάλι, ακολουθώντας το πρόγραμμα της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, ζήτησε από τη μαμά της, τον μπαμπάς της και τη νονά της να της πουν ποια εκπομπή θα βλέπουν στο Mega από τη νέα σεζόν.

Το ίδιο ζήτησε και από την κόρη της καθώς και από τον άντρα της, ο οποίος της απάντησε πως θα βλέπει εκείνη καθώς είναι η καλύτερη απ' όλους.

«Εγώ επειδή τις καθημερινές δεν έχω πολύ χρόνο για τηλεόραση, τα Σαββατοκύριακα, θα ξυπνάω, θα φτιάχνω καφέ και θα βλέπω τη Σίσσυ, γιατί τα ΣΚ είναι Χρηστίδου», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεό της η Ελεονώρα Μελέτη.