Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του Mad Clip;

Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τράπερ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του Mad Clip;

Οι έρευνες της αστυνομία συνεχίζονται προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις σχετικά με το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον γνωστό τράπερ Mad Clip, τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

O θάνατος του Mad Clip έχει σκορπίσει τη θλίψη σε συγγενείς και φίλους του ενώ τις τελευταίες μέρες βλέπουμε σωρεία μηνυμάτων από συναδέλφους του που τον αποχαιρετούν με τον πιο συγκινητικό τρόπο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της Ελένης Φουρέιρα, η οποία μάλιστα βρισκόταν μαζί του λίγες ώρες πριν το τροχαίο.

Πότε θα γίνει η κηδεία του Mad Clip

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η κηδεία πρόκειται να πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας (6/9) στο Παλαιό Φάληρο, όπου μένει τα τελευταία χρόνια ο πατέρας του αδικοχαμένου τράπερ.

Ήξερε πως θα πεθάνει νέος - Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο στην δημοσιότητα

Μόλις λίγα 24ωρα έχουν περάσει από τον χαμό του τράπερ Mad Clip και κανείς δεν φαίνεται να το έχει συνειδητοποιήσει πλήρως ακόμα. Τα social media έχουν κατακλυστεί από δημοσιεύσεις με την φωτογραφία του. Μια από αυτές βέβαια μαγνήτισε τα περισσότερα βλέμματα και όχι αδίκως.

Μια πολύ καλή φίλη του τραγουδιστή, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής Love it, δημοσίευσε μια φωτογραφία του Mad clip και με το κείμενο που έγραψε από κάτω αποκάλυψε πως ο τράπερ ήξερε, είχε προαίσθημα πως θα φύγει νωρίς από την ζωή και πως της το είχε εκμυστηρευτεί.