GNTM 4 - Spoiler: Αυτός είναι ο γυμναστής που έχει κλέψει τις εντυπώσεις - Μπήκε ήδη στην τελική 20αδα

Aντιπροσωπεύει τo diversity που αναζητά η κριτική επιτροπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4 - Spoiler: Αυτός είναι ο γυμναστής που έχει κλέψει τις εντυπώσεις - Μπήκε ήδη στην τελική 20αδα

Πρεμιέρα την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου πρόκειται να κάνει ο νέος κύκλος του GNTM. Ένα από τα πρόσωπα που έχει κλέψει τις εντυπώσεις είναι ο γυμναστής, Θοδωρής Τσαρούχας.

Εκτός λοιπόν από την μελαχρινή καλλονή που μάγεψε την κριτική επιτροπή, χαμός έχει γίνει και με τον hipster Θοδωρή, ο οποίος είναι γυμναστής αλλά και επαγγελματίας μοντέλο.

Έχει γεννηθεί το 1988 στην Νέα πέρασμο Αθηνών και ρζγάζεται σε γνωστό γυμναστήριο των βορείων προαστίων ως personal trainer και group fitness instructor. Η μεγαλύτερη αγάπη του είναι τα τρία λυκόσκυλά του, με ονόματα Hawaii, Ivar και Johann.

Ένας από τους λόγους που αποτελεί αγαπημένο παίκτης της κριτικής επιτροπής είναι καθώς αντιπροσωπεύει το diversity που ψάχνουν ενώ σύμφωνα με πληροφορίας μπαίνει στην τελική 20αδα.

Φωτογραφίες του Θοδωρή Τσαρούχα

GNTM 4 ο γυμναστής που έχει κλέψει τις εντυπώσεις μπαίνει και στην 20αδα

GNTM 4 ο γυμναστής που έχει κλέψει τις εντυπώσεις

GNTM 4 Θοδωρής Τσαρούχας

«Τραγωδία» για το GNTM - Αποχώρησε οικειοθελώς

Ο νέος κύκλος του GNTM έρχεται από αρχές Σεπτέμβρη μέσα από την συχνότητα του STAR και σίγουρα θα είναι εντελώς διαφορετικός από όλους τους υπόλοιπους, όπως μάλιστα ήδη γνωρίζουμε. Η πιο βασική αλλαγή βέβαια είναι αυτή της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου που πήρε την θέση της Βίκυς Καγιά, μετά την αποχώρηση της. Ωστόσο, δεν θα μείνουν μόνο σε αυτή και ανυπομονούμε να γίνει η έναρξη.

Τα γυρίσματα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και ήδη οι παίκτες βρίσκονται μέσα στο σπίτι. Μπορεί να αναγκάστηκαν να εκκενώσουν πριν από λίγες ημέρες την βίλα που διαμένουν στην Ιπποκράτειο Πολιτεία λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε, με αποτέλεσμα να τους μεταφέρει η παραγωγή για λόγους ασφαλείας στα Studio Karamanos, ωστόσο, όλα κυλούν ομαλά. Ο χώρος που μεταφέρθηκαν μάλιστα, χρησιμοποιείται για αρκετά γυρίσματα και φωτογραφίσεις των παικτών, ενώ ήδη έχουν μαθευτεί τα πρώτα ευτράπελα από τα γυρίσματα.

GNTM οικειοθελής αποχώρηση παίκτριας

Εγώ σαν φανατική τηλεθεάτρια των ριάλιτι, δεν γίνεται να μην μάθω τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι! Σύμφωνα λοιπόν, με πληροφορίες του Vanda's blog που σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr, τα πρώτα... φλερτ έχουν ξεκινήσει, αφού μην ξεχνάμε πως και φέτος το ριάλιτι είναι boys and girls!

Από την άλλη ωστόσο, οι κριτές ήρθαν αντιμέτωποι με ένα δυσάρεστο γεγονός, αφού είχαν την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση από την ομάδα των κοριτσιών. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, αφού το έχουμε δει και σε προηγούμενους κύκλους.

Ωστόσο, αν από τώρα ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις οικειοθελώς (πριν δηλαδή την πρεμιέρα που γράφεται πως θα γίνει στις 29 Αυγούστου), θα τα βρουν λίγο δύσκολα στην παραγωγή και θα γίνουν αλλαγές!