Ιωάννα Μαλέσκου: «Κατηγορήθηκα πάρα πολύ για τον Χεζόνια! Τόσες ύβρεις και τόσα μηνύματα»

Οι νέες δηλώσεις της παρουσιάστριας για τον ποδοσφαριστή και την απόφαση του να φύγει από τον Παναθηναϊκό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιωάννα Μαλέσκου: «Κατηγορήθηκα πάρα πολύ για τον Χεζόνια! Τόσες ύβρεις και τόσα μηνύματα»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον Μάριο Χεζόνια, που φημολογούνταν ότι υπήρχε κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για τον Μάριο Χεζόνια

Η όμορφη παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχα αυτό το ωραίο, το δημιουργικό άγχος και την ανυπομονησία να επιστρέψω στην καθημερινή συνήθεια. Στην πρεμιέρα μας κύλησαν όλα τόσο όμορφα που νιώθεις ότι με κάποιους ανθρώπους είναι σαν να γνωρίζεσαι χρόνια».

Ενώ σχετικά με την απόφαση του ποδοσφαιριστή να φύγει από τον Παναθηναικό, δήλωσε: «Δεν φέρω ευθύνη! Αν και κατηγορήθηκα πάρα πολύ στα social media, τόσες ύβρεις και τόσα μηνύματα που δεν προλάβαινα να σχολιάζουν και να προλαβαίνω να σβήνω και γω. Λες και έφταιγα ή σαν να οφειλόταν σε μένα μια απόφαση. Σε καμία περίπτωση. Αποποιούμαι της ευθύνης γιατί μοιραία δεν είχα κάνει κάτι.

Μου αρέσει πολύ η ελληνική γλώσσα. Δεν θα αλλάξω τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα μου επειδή κάποιοι μου το χρεώνουν ως ψεγάδι».

"Κάποιοι ξεπατάνε και like"

Πρώτο θέμα σε όλες τις εκπομπές σήμερα φυσικά ο χωρισμός της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη (διαβάστε εδώ αποκλειστικά τον λόγο που επέλεξαν διαφορετικούς δρόμους). Με αφορμή το γεγονός αυτό, λοιπόν, στον αέρα του Love it "παίχτηκε" ένα απίστευτο σκηνικό.

Η Ιωάννα Μαλέσκου όπως αναφέρουν φήμες τις οποίες δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ, φέρεται να είχε ένα φλερτ με τον Χεζόνια. Μάλιστα ενώ τον είχε ακολουθήσει από το instagram account του σκυλιού της κι εκείνος της είχε κάνει κάποια like, τις τελευταίες ημέρες έγινε και unfollow και... τα likes πάρθηκαν πίσω!

Ο καλεσμένος της Ιωάννας, λοιπόν το μεσημέρι της Πέμπτης κατάφερε να προκαλέσει αμηχανία στο πλατό με τον παρακάτω διάλογο:

Ι.Μ.: Συγγνώμη, δεν σας ενδιαφέρει εσάς, ως γυναίκα θα μιλήσω, μια πολύ όμορφη γυναίκα, επιτυχημένη σε αυτό το οποίο έχει επιλέξει, δοκιμάζει καινούργια πράγματα και της πηγαίνουν πολύ καλά. Είναι μάνα, έχει πολλαπλούς ρόλους…

Ν.Γ.: Αν έκανε unfollow, ας πούμε…

Ι.Μ.: Πώς;

Μ.Μ.: Αν έκανε unfollow! Ποιους έκανε unfollow

Ι.Μ.: Και κάποιοι ξεπατάνε και like!