Σε πελάγη ευτυχίας η νυφούλα Ελένη Χατζίδου - Βίντεο από τις ετοιμασίες της λίγες ώρες πριν τον γάμο

Λάμπει από την χαρά της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε πελάγη ευτυχίας η νυφούλα Ελένη Χατζίδου - Βίντεο από τις ετοιμασίες της λίγες ώρες πριν τον γάμο

Διπλή χαρά πρόκειται να βιώσουν σε λίγες ώρες η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Και αυτό γιατί σε λίγες ώρες πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά και να βαφτίσουν την κορούλα τους, Μελίτα.

Μπορεί ο κορωνοϊός να ανέβαλε για αρκετό καιρό τα σχέδια τους, ωστόσο η μεγάλη μέρα για το ζευγάρι έφτασε και κυριολεκτικά λάμπει από ευτυχία.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν το ευτυχές αυτό γεγονός, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο και φωτογραφίες από τις προετοιμασίες.

Οι ετοιμασίες της Ελένης Χατζίδου λίγες ώρες πριν τον γάμο

Να σημειώσουμε πως θα παντρευτούν στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου εντός του κτήματος “Πολυχώρος Ονείρων”.

Κουμπάρα στον γάμο τους θα είναι η καλή τους φίλη Ειρήνη Ζέη ενώ νονοί της μικρής Μελίτας – Δήμητρας θα είναι ο Θωμάς Παπαδόπουλος και η Άντυ Γιαννακοπούλου.

Αυτό είναι το προσκλητήριο για την γαμοβάφτιση της Ελένης Χατζίδου

Το ζευγάρι που είχε αναβάλει το μυστήριο λόγω της πανδημίας για τον κορωνοϊό την περασμένη χρονιά, θα ανέβει το Σάββατο τα σκαλιά της εκκλησία και θα βαφτίσει την κόρη του. Η μικρή θα πάρει το όνομα Μελίτα – Δήμητρα.

Εξασφαλίσαμε το προσκλητήριο από το διπλό μυστήριο (γάμο και βάφτιση) που θα γίνει το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου εντός του κτήματος «Πολυχώρος Ονείρων». Το ζευγάρι μετά την αναβολή του γάμου και της βάφτισης της κόρης του επαναπρογραμμάτισε τα δυο μυστήρια και είναι έτοιμο για την ξεχωριστή αυτή μέρα.

Το ζευγάρι περιμένει με ανυπομονησία τη μεγάλη μέρα και έχει ετοιμάσει και μια ξεχωριστή έκπληξη για τους καλεσμένους του. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου που έχουν συμμετάσχει στο J2US ηχογράφησαν ένα τραγούδι με τίτλο «Η δική μας πρεμιέρα» σε μουσική και στίχους Κυριάκου Γαληνού που θα τραγουδήσουν μαζί στη γαμήλια δεξίωση.

Δείτε το προσκλητήριο εδώ.