Μάρκος Σεφερλής: «Μερικοί ξυπνούν και κοιτούν πάλι τι θα κάνω εγώ και πως θα μου επιτεθούν»

«Πληγώνομαι με την κακή κριτική γιατί λες δεν προκαλώ κανέναν γιατί κάνω αυτό που κάνω για να περάσει κόσμος καλά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μάρκος Σεφερλής: «Μερικοί ξυπνούν και κοιτούν πάλι τι θα κάνω εγώ και πως θα μου επιτεθούν»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ. Μέσα σε όλα, ο ίδιος αποκάλυψε την σκληρή επιτροπή πο έχει δεχθεί κατά καιρούς.

Μάλιστα, ο ηθοποιός -που παραμένει στον ΑΝΤ1- ανέφερε πως πλέον δεν ασχολείται με τον πόλεμο που του κάνουν και αφήνει τους ανθρώπους που τον κατακρίνουν να «ακουστούν» για τα πράγματα που καταφέρνουν οι ίδιοι.

Οι δηλώσεις του Μάρκου Σεφερλή

«Είναι πολλοί που νομίζουν ότι έχουν φτάσει κάπου και δεν έχει γίνει. Είναι υποκειμενικό. Απλά αισθάνομαι ότι έχω εξελιχθεί σαν ηθοποιός, έχει απήχηση κι αυτό που κάνω τόσα χρόνια, δεν φθίνει. Πληγώνομαι με την κακή κριτική γιατί λες δεν προκαλώ κανέναν γιατί κάνω αυτό που κάνω για να περάσει κόσμος καλά.

Εγώ ξυπνάω το πρωί και κοιτάω τι θα κάνω εγώ. Άλλοι ξυπνούν και κοιτούν πάλι τι θα κάνω εγώ και πως θα μου επιτεθούν. Θυμώνω μερικές φορές γιατί αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δηλαδή είναι πράγματα συκοφαντικά. Δεν σου αρέσει; Δεν τον παρακολουθείς, δεν τον βλέπεις τι κάνει αλλά δεν προσπαθείς να στρέψεις μια μεγάλη μερίδα του κοινού εναντίον του. Τώρα τους αφήνω να ακουστεί το όνομά τους με δικά τους πράγματα, όμως δεν ακούγεται».

«Τα τελευταία 12 χρόνια γράφουν ότι χωρίζουμε και τελικά...»

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα τα τελευταία χρόνια που θέλουν τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά να χωρίζουν. Ωστόσο, κανένας από τους δυο δεν είχε βγει να κάνει κάποιο συγκεκριμένο σχόλιο, με τις αναρτήσεις με τις τρυφερές τους στιγμές να τα διαψεύδουν όλα.

Παρόλο που το τελευταίο διάστημα οι χωρισμοί και τα διαζύγια είναι πολλά, εκείνοι παραμένουν ερωτευμένοι. Την έναρξη των χωρισμών στην Ελληνική showbiz να σημεώσουμε, έκανε η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαίδη, ακολούθησε η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, στη συνέχεια ο Κώστας Καραφώτης με την Εύη Σαλταφερίδου, μετά ο Λάμπρος Χούτος με την Ματίνα Ζάρα, τη σκυτάλη πήρε η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη , ενώ πριν από λίγες ημέρες μετά από αποκλειστικό μας κάναμε γνωστό πως τέλος στη σχέση του έβαλε και ο Madclip με την επί 4 χρόνια σύντροφό του.

Και φέτος το καλοκαίρι το ζευγάρι μας δίνει μέσα από το Δελφινάριο αξέχαστες στιγμές. Μια από αυτές ήταν όταν ο Μάρκος Σεφερλής πέταξε απίστευτη ατάκα για τους χωρισμούς που έχουν σκάσει.

«Τα τελευταία 12 χρόνια όλο γράφουν ότι χωρίζουμε και τελικά χωρίζουν όλοι οι άλλοι. Έχει χωρίσει όλη η σόουμπιζ και έχει μείνει μόνο ο Σεφερλής και η Τσαβαλιά. Να τα λέμε αυτά», είπε και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.