Χαμός στα social media με τη φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη με κόκκινο μπικίνι

Χωρίς καθόλου ρετούς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαμός στα social media με τη φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη με κόκκινο μπικίνι

Πριν από λίγες μέρες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει πριν κάποια χρόνια μαζί με τον γιο της, με ένα κατακόκκινο μπικίνι.

Η Μαρίνα Πατούλη είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι μοιράζεται πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της ή αναφέρεται σε θέματα που την έχουν απασχολήσει.

Αυτή τη φορά ωστόσο η ανάρτησή της έγινε πραγματικά ανάρπαστη όπως άλλωστε συμβαίνει και κάθε άλλη φορά!

Η φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη με κόκκινο μπικίνι

Στα 53 της με μικροσκοπικά μαγιό η Μαρίνα Πατούλη - Αρετουσάριστο υλικό από παραλίες

Η Μαρίνα Πατούλη, γεννήθηκε το 1968 στην Νέα Σμύρνη, και έλκει την καταγωγή της από την Κρήτη. Μεγάλωσε στην Πεύκη. Σπούδασε Φιλολογία, στο τμήμα Κλασσικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών, από το οποίο έλαβε πτυχίο με βαθμό "άριστα" το 1990. Έχει εξειδικευθεί στην διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής Λογοτεχνίας και της Λατινικής Φιλολογίας.

Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές, επάνω στην δημόσια διοίκηση, την αυτοδιοίκηση και τη διαχείριση κρίσεων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από το 1993 έως το 1998, εργάστηκε ως φιλόλογος, σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης σε Αθήνα και Μαρούσι. Στη συνέχεια εργάστηκε ως εκπαιδευτικός για δύο έτη, στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια "Saint Joseph" στην Πεύκη και κατόπιν σε δημόσια σχολεία στην μέση εκπαίδευση από το 2000 έως το 2017.

Από το 2000 έως το 2003, διατέλεσε μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πεύκης. Επίσης, διατέλεσε και επιστημονικός συνεργάτης της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικών και Τεχνολογικών Επιστημών (ΑΣΠΑΙΤΕ). Από το 2007, είναι μέλος του «Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου». Από το 2017, είναι Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Στις ελληνικές αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, εξελέγη (πρώτη σε ψήφους) Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Από το 2014 έως το 2017, διετέλεσε Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. για το Περιβάλλον, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό (ΠΕ.Α.Π) του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης.[5] Από το 2015, είναι εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ).Από το 2019, είναι εν ενεργεία Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Αμαρουσίου.

Ήταν παντρεμένη με τον γιατρό, πρώην Δήμαρχο Αμαρουσίου και εν ενεργεία Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη από το 1986. Έχουν έναν γιο, τον Αλέξανδρο. Τον Μάρτιο του 2021, η Μαρίνα Σταυράκη ανακοίνωσε ότι δεν μένουν πλέον μαζί με τον Γιώργο Πατούλη και έχουν ξεκινήσει από κοινού τις διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου τους.

Το Youweekly.gr επειδή θαυμάζει Μαρίνα, βρήκε και σας παρουσιάζει κάποιες φωτογραφίες από κοινές διακοπές του ζευγαριού. Την κοιτούσαν όλοι και ο Γιώργος καμάρωνε που την είχε στο πλευρό του και όχι αδίκως.

Μαρίνα Πατούλη

Μαρίνα Πατούλη αρετουσάριστες

Μαρίνα Πατούλη φωτογραφίες

Μαρίνα Πατούλη μπικίνι

Μαρίνα Πατούλη μπικίνι φωτογραφίες