Η αλλαγή που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στα μαλλιά της πριν την πρεμιέρα της

Και της πάει πολύ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η αλλαγή που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στα μαλλιά της πριν την πρεμιέρα της

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι έτοιμη για το νέο της ξεκίνημα αύριο (6/9) με την εκπομπή Mega Καλημέρα. Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να πάει άκρως ανανεωμένη στην εκπομπή της και έτσι έκανε μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει τα μαλλιά της λίγο πιο ξανθά απ' ό, τι ήταν πριν και την ίδια στιγμή έστειλε ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα για την πρεμιέρα της και για το πόσο πολύ ανυπομονεί για το νέο της βήμα.

Αυτή την αλλαγή έκανε στα μαλλιά της η Ελεονώρα Μελέτη

«Nα ξέρετε είμαι πολύ χαρούμενη, εκτός από ένα τσικ παραπάνω ξανθιά. Τη Δευτέρα ξεκινάμε… ή μάλλον δεν ξέρω αν ξεκινάμε ή αν συνεχίζουμε κ πάλι σε μια ζώνη που το 2008 είχαμε πει την πρώτη μας καλημέρα… Δεν θα πω πολλά για τη πρεμιέρα μας, πέρα του ότι είναι της Δευτέρα στις 7:50.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στον αέρα… θα τα λέμε όλα, κάθε μέρα…Η φωτογραφία είναι από τον @panoskallitsis, με έβαλε σε αυτό το φανταστικό φωτεινό δαχτυλίδι μπροστά κ νταααα νταααα!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη φωτογραφία της.

Το νέο βίντεο με τις δηλώσεις της για το Mega

Ένα απολαυστικό βίντεο ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του Mega η Ελεονώρα Μελέτη, λίγο πριν την έναρξη της νέας της εκπομπής. Στο συγκεκριμένο βίντεο, μίλησε για τα προγράμματα που θα παρακολουθεί στο κανάλι, ακολουθώντας το πρόγραμμα της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, ζήτησε από τη μαμά της, τον μπαμπάς της και τη νονά της να της πουν ποια εκπομπή θα βλέπουν στο Mega από τη νέα σεζόν.

Το ίδιο ζήτησε και από την κόρη της καθώς και από τον άντρα της, ο οποίος της απάντησε πως θα βλέπει εκείνη καθώς είναι η καλύτερη απ' όλους.

«Εγώ επειδή τις καθημερινές δεν έχω πολύ χρόνο για τηλεόραση, τα Σαββατοκύριακα, θα ξυπνάω, θα φτιάχνω καφέ και θα βλέπω τη Σίσσυ, γιατί τα ΣΚ είναι Χρηστίδου», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεό της η Ελεονώρα Μελέτη.