Κατερίνα Ζαρίφη: «Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορωνοιό»

«Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Ζαρίφη: «Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορωνοιό»

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην κάμερα του «Όλα γκουντ» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην απώλεια κιλών αλλά και στην μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια επίσης μίλησε για τα μελλοντικά της σχέδια, για την προσωπική της ζωή καθώς και στον τρόπο που κατάφερε να αδυνατίσει τόσο πολύ.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη

«Κατέληξα ότι ο ύπνος είναι υπερεκτιμημένος, επίσης όταν είσαι 45 και single έχει και αυτό το θετικό. Δεν έχεις το άγχος για τα παιδιά, τον σύζυγο, το σπίτι. Συνήθως με τον πρώην σύντροφό μου βγαίνουμε για τσίπουρα οπότε τα έχω όλα καλυμμένα. Είμαστε παρέα, οικογένεια πια. Πάνε τόσα χρόνι

Όταν στεναχωριέμαι μου αρέσει να το ζω. Γενικά είμαι XL σε όλες μου τις εκφάνσεις. Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορωνοιό. Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα.

Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει».

Το μυστικό της επιτυχημένης της δίαιτας

Η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια μπορεί να μην είχε ποτέ πρόβλημα με τα κιλά της, θέλησε να κάνει μια αλλαγή στο σώμα της, η οποία θα σας αφήσει μάλιστα με το στόμα ανοιχτό. Μάλιστα, μετά την απώλεια βάρους δημοσίευσε και την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό.

«Το μυστικό μιας πετυχημένης δίαιτας είναι να την βαφτίσεις διατροφή και όχι δίαιτα. Αν κάνεις ένα στραβοπάτημα μη σε πάρει από κάτω», είχε δηλώσει στο παρελθόν η Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ ακολούθησε και ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής που απέδωσε καρπούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της διατροφής της:

  • Πρωινό: Το πρωινό της έχει τέσσερις επιλογές. Ή δυο φέτες μαύρο ψωμί, λίγο μέλι, μαργαρίνη και ένα φρούτο ή 50 γραμμάρια δημητριακά με γιαούρτι 0-2 % λιπαρά ή 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης με 50 γραμμάρια τυρί χαμηλών λιπαρών ή ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης με ένα αυγό βραστό.
  • Μεσημεριανό: Το μεσημεριανό της, που συνήθως παίρνει μαζί, είναι ένας Κρητικός ντάκος με τριμμένη ντομάτα, 70 γραμμάρια τυρί φέτα, κρεμμύδι, μπαχαρικά και 1 κουταλιά της σούπας λάδι.
  • Βραδινό: Το βραδινό της περιλαμβάνει 280 γραμμάρια ψητό ή βραστό ψάρι, 1 μεγάλο μπολ λαχανικά, 1 φέτα μαύρο ψωμί και η σος για το ψάρι περιλαμβάνει ελαιόλαδο, μουστάρδα και λεμόνι.
  • Ενδιάμεσα από τα γεύματα έχει 5 επιλογές σνακ. Ή ένα γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά ή δυο πολύσπορα κριτσίνια με 2 φέτες φιλέτο γαλοπούλας ή 2 κράκερ ολικής άλεσης με 40 γραμμάρια τυρί χαμηλών λιπαρών ή 1 φέτα μαύρο ψωμί με 2 ασπράδια βραστών αυγών ή 20 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα.

Η φωτογραφία που δείχνει τα πόδια της Κατερίνας Ζαρίφη μισά

Πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται τρομερά η αλλαγή στο σώμα της! Φυσικά, αυτό το παρατήρησαν και οι διαδικτυακοί της φίλοι ενώ πολλοί ήταν αυτοί που την ρώτησαν αν έχει κάνει κάποιο φώτοσοπ.

Ωστόσο, η Κατερίνα θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να επιβεβαιώσει ότι πλέον αυτό είναι το σώμα της. Έτσι, στην λεζάντα έγραψε: «Παιδιά μου είμαι -18 κιλά. Το photoshop το ακούω σαν κοπλιμάν. Εκ της διευθύνσεως» ενώ πριν λίγο καιρό είχε αναφερθεί στην απώλεια κιλών της και σε μια συνέντευξη.

 Κατερίνα Ζαρίφη κιλά