Με πιάτο την Ακρόπολη το σπίτι της Σμαράγδας Καρύδη και του Θοδωρή Αθερίδη - Φωτεινό και μοντέρνο

Η διακόσμηση δε είναι φανταστική

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με πιάτο την Ακρόπολη το σπίτι της Σμαράγδας Καρύδη και του Θοδωρή Αθερίδη - Φωτεινό και μοντέρνο

Εξωπραγματικό είναι το σπίτι που μένει η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης, έχοντας μάλιστα για θέα την πανέμορφη Ακρόπολη. Το ερωτευμένο ζευγάρι μένει σε ένα σπίτι αρκετά φωτεινό και μοντέρνο, το οποίο πολύ συχνά το μοιράζονται στα social media, ενώ πρόσφατα μοιράστηκαν και αρκετά τρυφερά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους.

Η διακόσμηση μάλιστα του σπιτιού είναι αυτή που εντυπωσιάζει περισσότερο. Είναι σε μοντέρνο ύφος ενώ το χρώμα που φαίνεται πως κυριαρχεί είναι σίγουρο το λευκό.

Δεν λείπουν φυσικά από το εσωτερικό του σπιτιού οι πίνακες ενώ φοβερή είναι η μεγάλη βιβλιοθήκη που έχουν. Η Σμαράγδα Καρύδη αρκετά συχνά φωτογραφίζεται σε διάφορα σημεία του σπιτιού της, με τους διαδικτυακούς της φίλους πια να έχουν πάρει μια καλή εικόνα στο πως είναι η «φωλιά» της με τον Θοδωρή Αθερίδη και τον σκύλο τους, Γιάννη.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Σμαράγδας Καρύδη και του Θοδωρή Αθερίδη

«Ο Θοδωρής Αθερίδης έχει αλλάξει τη ζωή μου προς το καλύτερο»

Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά και μεταξύ άλλων αποφάσισε να μιλήσει για τον αγαπημένο της σύντροφο, Θοδωρή Αθερίδη και το πώς έχει επηρεάσει αυτά τα χρόνια τη ζωή της.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε ακόμα για την περιπέτεια που έζησε πριν από λίγο καιρό με τον κορωνοϊό αποκαλύπτοντας πως είχε φοβηθεί πολύ.

«Δεν ανακάλυψα ποτέ από πού κόλλησα κορωνοϊό! Οι φίλοι μου, μου λένε αφού κόλλησες εσύ… Δεν κόλλησε κανένας στο Celebrity Game Night. Mάλιστα δεν κόλλησαν και οι παίκτες γιατί τους απέφευγα γιατί φοβόμουν να μην κολλήσω! Είχα 9 μέρες υψηλό πυρετό. Τρόμαξα δεν θα πω ψέματα», είπε αρχικά.

Για τις καταγγελίες στο θέατρο σχολίασε: «Υπάρχουν φαινόμενα βίας στο θέατρο όπως και παντού στην κοινωνία. Στο τέλος θα βγει κάτι καλό από αυτό. Αυτά που ακούστηκαν δεν τα είχα ακούσει. Υπάρχουν ναρκισιστικές συμπεριφορές στο θέατρο όπως και σε άλλους χώρους. Είμαι και προφυλαγμένη εγώ γιατί με τον Θοδωρή δουλεύουμε μαζί 20 χρόνια».

Για τον αγαπημένο της Θοδωρή Αθερίδη είπε: «Ο Θοδωρής έχει αλλάξει τη ζωή μου προς το καλύτερο. Το καλό με τον Θοδωρή είναι ότι ταιριάζουμε. Όταν ωριμάσεις σε έλκει αυτό που σου ταιριάζει. Ακούω τη γνώμη του και αυτός τη δικιά μου. Για τη σκηνοθεσία μου, μου είπε τα καλύτερα. Είχα τη στήριξή του σε αυτό.

Ο γάμος δε μου λέει κάτι. Δεν θεώρησα ότι είναι απαραίτητο. Δε χρειάστηκε. Δεν με πίεσαν οι γονείς μου».