Πρεμιέρα για το Happy Day - Τα συγκινητικά λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Πιο λαμπερή από ποτέ η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για το Happy Day - Τα συγκινητικά λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της έκανε το πρωί της Δευτέρας (6/90 η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία επέστρεψε όπως κάθε χρόνο στο πόστο της στο Happy Day. Η παρουσιάστρια, πιο λαμπερή από ποτέ, υποδέχθηκε τους τηλεθεατές της με μερικά πολύ συγκινητικά λόγια για την αγάπη που της δείχνει ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε ένα υπέροχο φλοράλ φόρεμα και υποδέχθηκε στο πλατό τους συνεργάτες της, Δημήτρη Παπανώτα, Κώστα Φραγκολιά και Τίνα Μεσσαροπούλου, ενώ πριν μπει η ομάδα στο πλατό είδαμε πλάνα από τα backstage του trailer.

Η πρεμιέρα της Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day

«Καλημέρα και καλή σεζόν. Χαίρομαι τόσο πολύ που είμαι κι αυτή τη χρονιά εδώ. Αν βάλεις τον αριθμό στο χαρτί και σκεφτείς ότι είναι 9 σεζόν, είναι πολλές! Έχω γεννήσει δύο παιδιά σε αυτή την εκπομπή, έχω κάνει πολλούς φίλους και έχουμε διανύσει μεγάλη διαδρομή.

Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι, εύχομαι να είστε καλά και υγιείς. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς έχετε να αντιμετωπίσετε υλικές ζημιές αλλά θα είμαστε κι εμείς εδώ από το πόστο μας να σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε και να σας κάνουμε τη μέρα σας πιο θετική», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και στη συνέχεια καλωσόρισε τους συνεργάτες της.

Τι έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το καλοκαίρι πριν από την πρεμιέρα

Από τη στιγμή που έπεσαν οι τίτλοι τέλους της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και εδώ και ενάμιση μήνα, η Πάρος στάθηκε το απόλυτο καταφύγιο της Σταματίνας για να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της - δείτε φωτογραφίες με τα παιδιά από το νησί. Είχε ανάγκη ύστερα από έναν δύσκολο και απαιτητικό επαγγελματικά χειμώνα μεσούσης της πανδημίας, να βρει προσωπικό χρόνο να ηρεμήσει και άπλετο ποιοτικό χρόνο για να διασκεδάσει μαζί με τα παιδιά της και τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό.

Από την Κατερίνα Μπούσιου
Φωτογραφίες Papadakis press/Μιχάλης Αρχοντίδης

Με εξορμήσεις στη γειτονική Αντίπαρο που λατρεύει, ένα μίνι ταξίδι ολίγων ημερών στην Αμοργό, βόλτες στο νησί και συναντήσεις με αγαπημένους της φίλους, οι διακοπές της πέρασαν προτού καν το καταλάβει. Την περασμένη εβδομάδα και λίγα 24ωρα προτού πια αναχωρήσει για την Αθήνα, η Σταματίνα έκανε κάποιες τελευταίες βουτιές στην αγαπημένη της παραλία, Μικρή Σάντα. Οι κόρες της αλλά και ο Βενιαμίν γιος της δεν ήθελαν όπως είναι φυσικό με τίποτε να φύγουν. Προσπαθούσαν μέχρι την τελευταία μέρα να την πείσουν να καθίσουν λίγη παραπάνω ώρα στην παραλία για να κερδίσουν λίγες ακόμη αναμνήσεις. Με τη διάθεσή της να είναι στα καλύτερά της, η παρουσιάστρια αποχωρίστηκε το αγαπημένο της νησί.

Σταματίνα Τσιμτσιλή με καυτό μπικίνι στην Πάρο